Acnecinamide Temizleme Jeli İnceleme !!!


Herkese Merhaba !!!

Mutlu bir hafta sonu geçiriyorsunuzdur umarım böyle tatil günlerine bayılıyorum !!! Bugün sivilce sorunu yaşayan özellikle çok yağlı ciltler için harika bir üründen  acnecinamide temizleme jelinden bahsedeceğim sizlere ... 

sivilce, yağlı cilt, acnecinamide,

Acnecinamide temizleme jelinin özellikleri şu şekilde ;

 Gözenekleri  derinlemesine temizleyerek cildinizin yumuşak ve pürüssüz olmasınız sağlar.  yağ içermeyen özel formülü ile yağ ve kiri temizlemek için gözeneklere  derinlemesine  nüfuz eder  cildin bariyer fonksiyonlarında bozulma oluşturmadan temizleme etkisi oluşturarak ölü cilt hücrelerinin atılmasında yarımcı olur. siyah nokta oluşumunu önler.

Gelelim Ürünün Benim üzerimdeki etkilerine.

Yaklaşık 3 hafta gibi bir süreden bu yana  sabah akşam bu jelle temizledim yüzümü 
Öncelikle ürün renksiz ve hafif kokulu ve oldukça sıvı bir yapıda kapağı açtığın gibi eline dökülecek türden. Islak yüzünüze güzelce sürüp köpürünceye kadar masaj yapar şekilde uyguluyorum jel diğer alışkın olduğumuz jeller gibi köpük köpük olmuyor. Ama iyice temizlenmiş hissini güzel veriyor.
kuruduktan sonra yüzde çok aşırı olmasa da kuruluk hissedebiliyorsun özellikle burun çevresinde ve çene kısmında benim sivilceli dönemlerimde bana çok iyi geldi minik minik sivilcelerimi kuruttuğunu söyleyebilirim.. 
Ben beğendim bitince de tekrar alırım. 18 lira gibi bir fiyatı var ayrıca online olarak sadece 
LilaKutu da gördüm fikir olsun !!
Yazımı okuduğunuz için çok Teşekkür ederim 
Görüşmek üzere Hoşça Kalın !!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM