Annagaspi Leke Gidermeye Yardımcı Fondöten Etkili Kök Hücre Kremi !!

 MERHABALAR!!!


Bugün sizlere bir kore  markası olaan Annagaspi  ciltte ki leke gidermeye yarayan bir BB kremden bahsedeceğim. 15 ml bir ambalaj içerisinde bulunuyor. SPF 39 koruması bulunuyor ve ayrıca içeriğinde doğadan alınan bitkisel özlerle güçlendirilmiş olup  tüm cilt tiplerinin rahat bir şekilde kullanabileceği bir ürün


Kremin yapısı BB kreme göre oldukça yoğun yapıda renk aralığı ise çok koyu değil bej rengine yakın bir tonu var. Fondöten etkisinden kastı verdiği kapatıcılık olmalı. Nohut tanesi kadar ürün tüm yüze yetiyor yüzün kusurlu yani lekeli olan yerlerine uygulanması öneriliyor. 



Benim kusurlu bir cildim olduğu için ben daha çok fondötenimden önce bir baz gibi uygulamayı tercih ediyorum. Gerçekten de cildimin parlak ve canlı görünmesini sağladığını belirtmeliyim, ayrıca cildimin yumuşacık olduğunu fark ettim.


Eğer sorunlu bir cilde sahip değilseniz yani kapatıcılık fazla aramıyorsanız ama cildim canlı ve parlak görünsün diyorsanız. Bu ürünü gönül rahatlığıyla önerebilirim.


Gördüğünüz gibi bileğimde uygulanmış hali ve gün ışığında görünüşü bu şekilde, bence hiçte fena değil, tıpkı bir fondöten gibi duruyor. Ben baya beğendim bu kremi çünkü cildime uyguladığım zaman tenimi rahat 2 ton açıyor.  Hatta cildimde kabuk kabuk pullanma ya da yağlanma yapmaması da çok iyi, Normalde BB kremler ilk kullanımda ya da ilerleyen zamanlarda yüzümde sivilceye yol açsa da. Bunda öyle bir sorunla karşılaşmadım. Ben kremi oldukça başarılı buldum ! 
Benim bu ürünle tanışmama vesile olan
Teşekkür ediyorum 
ürünün fiyatı 35.00 TL incelemek isterseniz  sitesini bir göz atın derim 
Bir daha ki postum da görüşmek üzere
 Hoşça kalın:=)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM