- Cettua Yaşlanma Karşıtı - Mucizevi Maske




Herkese Merhaba 
yazımda uzun soluklu kullanımım sonucunda artık paylaşmam gerektiğini düşündüğüm Cettua markasına ait Özel nemlendirme yüklemesi ve yaşlanma karşıtı gücü kanıtlanmış deniz kolajenleri ile nemlendirilmiş. Yaşlanmanın göründüğü cilt yüzeyinde derinlemesine etki eden gingko, su yosunu ve dut ekstresi ile formule edilmiş olan Cettua Before Havıng Date Collagen Essence Mask ( Kolajen Maske) sinin cildimde bıraktığı etkilerden bahsedeceğim





Bu maske Gratis mağazalarının kendi maskeleri olup sadece orada satışa sunulmaktadır. Bir kutu içerisinde 4 adet tek kullanımlık yüze yerleştiren ıslak mendil şeklinde tasarlanmış maskeler. Cildi tamamen temizledikten sonra  tonik uygulayıp maskeyi uyguluyoruz. 20-30 dk bekletip maskeyi çıkarıyoruz yüzde kalan maskeyi cilt tamamen emene kadar masaj yapıp yediriyoruz. kesinlile gözle temasından kaçınıyoruz. 
Ben artık 25 yaşını doldurduğum için bu maskeyi kullanmayı uygun görüyorum düzenli olarak hafta da bir maske uyguluyorum yani 4 hafta da 4 maske bitmiş oluyor ben düzenli kullandığım için etkisini müthiş derecede gördüğümü belirtmeliyim! 
cilt olduğundan sağlık ve canlı görünüyor ürün çok güzel nemlendiriyor ayrıca sivilce yapmıyor. Çok çok kuru ciltlere kesinlikle öneririm faydasını göreceğinizden de eminim. Ayrıca ben düzenli kullanımı sonucunda cildimdeki özellikle dudak çevremdeki oluşmaya meyili kırışıklıkları toparladığını ve cilt tonumu oldukça açtığını fark ettim. üstelik ürün 8 lira düşünsenize aylık bakımınız 8liraya geliyor ve cildiniz dizlenmiş oluyor. Ben daha önce pembe renkli olanı kullanmıştım o da çok başarılıydı tavsiye ederim ..
 Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim 
sevgiyle kalın:=)


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM