CHİNA GLAZE OJE --- SECRET PERI WINK-LE 683 ! İNCELEME !!

China glaze oje , oje , mavi , makyaj

MERHABALAR CANLARIM :) 


Evet yanlış görmediniz bugün ki konuğum bir oje, bildiğiniz üzere ben oje kullanmayan biriyim, kullanırsam da özel günler de nude renkler tercihimdir her zaman... Oysa ben bu ojenin rengine aşık oldum diyebilirim. Ben çok severim mavi tonlarını bana hediye geldi benimde takipçilerim arasında oje severlerin olduğunu bildiğim için China Glaze  Secret perı wınk-le 683 numaralı ojesini sizlere de göstermek istedim 



Oje bu şekilde 14ml bir boyutta 


Diğer ojelerimden oldukça farklı, uzun bir sapa ve fırçaya sahip.  yapısı ise oldukça sıvı çok hızlı davranıyordum, damlayacak diye korkuyordum açıkçası. Rengi çok hoş dediğim gibi ama birinci katta çok çok açık durdu hatta rengi hiç belli etmedi. Ama ikinci katta daha belirginleşti ojenin rengi, Çok çabuk kuruyor birinci kat tam anlamıyla kuruduktan sonra ikinci katı daha rahat uygulayabiliyorsunuz. çok güzel pürüzsüz durdu bence, Tabi ben süremiyorum o ayrı mesele :=)


Tırrnaklarımda duruşu bu şekilde bana göre üçüncü katı da sürmeliydim çünkü oje çok ince bir yapıda
Ben o gün boyunca elimden çıkarmadım hiç bir siliklenme yapmadı hatta çok hoş durdu silesimde hiç gelmedi. sosyal medya hesaplarından takip ettiğim Bazı arkadaşlar sürüyor çok güzel yakışıyor valla heves ediyorum gelin görün ki bende ki malzeme ancak bu kadar :)  İşte benim ojeyle imtahanımı özetleyen maceramın sonuna geldik okuduğunuz için Teşekkürlerimi sunuyorum umarım yazım sizlere faydalı olmuştur. 
Bir daha ki yazımda görüşürüz 
Sevgiyle Kalın :=)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM