LESOLEIL ŞAMPUAN (GÜNEŞ GÖRMEYEN SAÇLAR İÇİN) YORUMLARIM !!!



HERKESE MERHABA !!! 

Bugün sizlere kullandığımdan beri çok fazla merak mesajı aldığım ve biran önce yazmam gerektiğini düşündüğüm Lesoleıl markasının güneş görmeyen saçlar için tasarlanmış şampuanından bahsedeceğim. Malum saçlar sürekli bone, eşarp ve şallar içerisinde havasız kalıyor hatta  tüm gün ofislerde ve güneş görmeyen mekanlarda çalışan kişilerde düşünülmüş. Maalesef Güneşin vitamininden yararlanamadığımız için  şampuanı duyunca oldukça merak etmiştim. Nihayet kullanabilme imkanı buldum. 



Öncelikle şampuanın özelliklerinden bahsetmek istiyorum benim kullandığım kuru ve boyalı saçlar için olanı benim saçlarım oldukça kuru şampuan 5Bitki + 5Mineral 10 Etkili komple bakım sağlayan bir özelliğe sahip. İçeriğini ise  bu şekilde okursunuz diye paylaşıyorum.



Şampuanın bende ki izlenimleri ise şu şekilde;


Öncelikle güzel kokulu ve iyi köpürüyor saçlarınızı duruladığınız zaman temiz olduğunu hissedebiliyorsunuz, kesinlikle ağırlık yapmıyor. İlk kullanımda şampuandan sonra saç kremi kullanmadım, etkisini daha iyi anlayabilmek açısıdan , normalde bir şampuanı kremsiz kullanırsam değmeyin saçlarıma. Bildiğin keçe gibi ve sarmaş dolaş bir daha ki duşa kadar ızdırap olur bana. Oysa tuhaftır ki bu şampuanı kullanırken saç kremine gerek duymadım önce biraz şaşırdım falan ama oldukça da hoşuma gitti. Birde benim saçlarım çok ince ve zayıf yapıda Lesoleıl şampuanını kullanınca saç tellerimin olduğundan daha kalınlaştığını ve gürleştiğini fark ettim. Tabi ki dökülmeyi durduğunu söyleyemem ama daha önce benim saçlarımda dökülme vardı zaten, kepeklenme yapmaması da artısı bence.
Ben genel olarak çok beğendiğimi ve tekrardan kullanmak istediğimi belirtmek istiyorum. 
Bu arada unutmadan bu şampuanı 
 Gratis, Watsons, Cosmetica, Rossman, Real, carrefoursa, beğendik, Özdilek, gibi seçkin marketlerde bulmak mümkün. 
Benim Lesoleıl şampuanı hakkındaki yorumlarım bu kadardı umarım faydalı olmuştur bu yazım! okuduğunuz  için 

 Teşekkür ederim 

Esen Kalın !!

Yorumlar

  1. Merhaba ben Zigavus'un kapalı bayanlara özel şampuanını kullanıyorum çok memnunum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM