NIVEA YABAN MERSİNLİ DUDAK BAKIM KREMİ ------- NİVEA LIP BUTTER BLUEBERRY BLUSH !!

    Merhabalar !!

Nasılsınız ? umarım her şey yolundadır ve harika bir gün geçiriyorsunuzdur. Bugün sizlere çok merak ettiğim ve son zamanlarda çok popüler olan bir üründen bahsedeceğim.  Malum havalar iyice soğudu bundan sonra en çok ihtiyacımız nem olacak sanırım, gerek ellerde gerek yüzde bende ise en çok dudaklar da tabiri caizce su gibi gidiyor nemlendiriciler. Daha önce Lip Balm Dosyasını paylaşmıştım. 

nivea, lipbutter,

Bugün sizlere  Nivea'nın son çıkardığı teneke kutulardaki  Lipbutterlarından Yaban Mersinli olanı ele aldım.Öncelikle şunu belirtmeliyim ki şimdiye kadar kullandığım nivea ürünlerinde hiç birinde beğenmediğim olmamıştır. Dudak ürünlerinde hep stick tarzı tercih ediyorum daha pratik geliyor aslında. Neyse ben tamamen merakımdan aldım diyelim. 

Ürün  küçük bir teneke kutu içerisinde vazelin şeklinde çok güzel bir kokusu olduğunu belirtmeliyim. Rengi lila tonlarında fakat sürdüğün zaman pek belli etmiyor. Aslında ürün aşırı kuruyan dudaklarım için  o kadar da yeterli gelmedi. Ben geceleri yatmadan önce kullanılacak bir ürün diye baş ucuma koydum onun dışında kullanmıyorum pek fazla , bunun en büyük sebebi ise beni çat diye çatlatan açılmayan kapağı:(  ya bir kapak bu kadar mı zorlar insanı ben sevmedim arkadaş kim ne derse desin hiç kullanışlı değil dediğim gibi stick dudak koruyucuları her zaman pratik oluyor. Neyse benim ürün hakkında yazacaklarım bu kadar ! 
siz neler düşünüyorsunuz? 
bir daha ki yazımda görüşmek üzere 
hoşçakalın:=)



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM