WET N WİLD NUTTY / NOİSETTE TEKLİ FAR İNCELEME !!!


MERHABALARRRR !!!!

Bugün sizlere harika bir fardan bahsetmek istiyorum eminim hepiniz çok iyi tanıyorsunuzdur. Kendisi minicik ama çıkardığı iş kocaman diyebilirim. Wet n Wild farları çok iyi ki bunu bilmeyen yok sanırım daha önce de  Brulee den bahsetmiştim. Ben her ikisini de hatta Wet n wild markasının tüm farlarını çok severek kullanıyorum fiyatları çok uygun olmasına rağmen ürünleri de bir o kadar başarılı bence! şimdi benim bahsedeceğim Nutty bakalım !!
11


Benimde bir kaç arkadaş aracılığıyla tanıma fırsatı bulduğum far ambalajı küçük bir boyutta olup içerisi görünen bir kapağa sahip malumunuz bu farların kapakları insanları bıktırmış olsa da bu bizi yıldırmıyor çünkü çok iyiler napalım :). 



Tam bir sonbahar rengi bence. daha doğrusu her mevsim çok rahatlıkla kullanılabilecek bir tonu var
 Pigmentasyonu ise muhteşem  kalıcılığı da bence çok iyi ben günlük hayatta pek kullanmıyorum kullanırsam da tek ince bir şekilde uyguluyor ve dağıtıyorum.  Daha çok özel günler de yani düğün, nişan, davet vb yerlerde koyu bir şekilde uygulayıp kullanıyorum ve gerçekten şahane ürünü tek kullanmak bile yetiyor bence...
 Ürünü Gratisler de bulabilirsiniz
 fiyatı 6,50 lira indirimli zamanlarda daha da uygun bir fiyata alabilirsiniz.
 benim far hakkında ki görüşlerim bu kadardı bence herkesin elinde olması gereken bir far :) 
Okuduğunuz için teşekkür ederim 
Hoşça kalın !!



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM