Barielle / Argan Yağlı Tırnak Eti Canlandırıcısı Yorumlarım !

lila kutu, barille , tırnak bakımı, menikür, tırnak canlandırıcı

Herkese Selam !!

Yaklaşık bir ay önce Lilakutu denememiz için Barielle markasının argan yağlı tırnak eti canlandırıcı jelini göndermişti. Geldiği günden bu yana kullanıyorum , Aslında ben manikür yaptırmıyorum  da çok evde kendi çapımda tırnak bakımımı yapmaya çalışıyorum tırnak etlerimi kesinlikle kesmiyorum     yumuşatıp itme tekniğini kullanıyorum, bunu daha sağlıklı buluyorum nedense İşte bunu destekleyen bir üründe olunca işlem daha sağlıklı bir şekilde gerçekleşiyor emin olun !





İşte bana kolaylık sağlayan ürün deneyimlerimi paylaşmak istiyorum sizlerle öncelikle ürünün görevinden bahsetmek istiyorum, Yıpranmaya karşı her zaman tırnak ve tırnak etini koruyor, Yoğun argan yağı barındırması sayesinde tırnak eti şeffaf ve canlı bir yapıya kavuşuyor, Benim tırnak etlerim o kadar serttir ki çok çekmişliğim var , normalde vazelin falan kullanıyordum da yok meğerse yumuşatmıyormuş vazelin falan, Barielle'nin çok az bir miktarı bile tüm tırnaklarıma kolayca ulaşıyor ve gayette iyi yumuşatıyor yani tırnak etlerinin yumuşamasını o kadar çok beklemiyorsunuz anında hissediliyor verdiği yumuşaklık. Ayrıca Şeytan tırnağı oluşumunu da engelledi.




Dediğim gibi ürün jel tarzda çok çabuk emilen bir ürün elde vıcık vıcık olmaması ise çok iyi elime çok az bir miktar  alıp tüm tırnak etlerime iyice yedirdim daha sonra etleri itme işlemine geçtim o kadar kolay oldu ki tırnak etlerini itme işlemim,  inanın şaşırttı beni,  Ben hafta 1- 2 defa kullandım bana yeterli geldi aynı şekilde ayak tırnaklarında da oldukça başarılıydı, Toparlayacak olursam ben genel anlamda çok başarılı buldum kullanmadan önceki tırnaklarım arasında dağlar kadar fark olduğunu görebiliyorum! Şimdi daha parlak ve canlı tırnaklarım oldu! İmkanım oldukça bu ürünü kullanmak isterim. Peki sizler kullandınız mı bu ürünü? 
Benim ürün hakkında ki deneyimlerim bu kadar umarım beğenmişsinizdir ve sizler için faydalı bir yazı olmuştur. 
Ürün Hakkında ayrıntılı bilgi almak isterseniz 

Bir daha ki postum da görüşünceye dek kendinize çok iyi bakın :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM