FOOT DOCTOR - HİJYENİK AYAK BAKIM SPREYİ İNCELEME !!

 

HERKESE MERHABA !!

Ayaklarımız tüm gün bedenimizin yükünü taşıdığı için hakkettiği bakımı uygulamalıyız. Onlara bakmadığımız gibi, birde şıklığımızdan ödün vermemek adına topuklu ayakkabılar giyerek daha da eziyet ederiz. Şahsen işim gereği sürekli ayakta olduğum için eve gelince ayaklarımı ve bacaklarımı dinlendirici ürünler ( jeller ve kremler) kullanmayı tercih ediyorum. Ayrıca ayaklarımız sürekli ayakkabının içerisinde olduğundan kokma, mantar gibi rahatsızlıklarla karşı karşıya kalma ihtimali oldukça yüksek olduğu için kesinlikle hijyenine ve kuruluğuna önem vermeye çalışıyorum.
Bu aralar ayak bakımımda favori ürünüm ''Foot Doctor Hijyenik Ayak Bakım Spreyi ''
 
ayak bakımı, mantar, ayak kokusu, ayakkabı, ayak ağrısı, foot doctor

FOOT DOCTOR HİJYENİK AYAK BAKIM SPREYİ

Sprey 75 ML boyutunda, ürünün sprey tarzında olması ise kullanım açısından kesinlikle  pratiklik sağlıyor. Sprey ayak kokmasını, topuk çatlamasını ve pişik oluşumuna engel oluyor ayrıca ayakta çok hoş bir serinlik hissi bırakıyor o kadar güzel kokuyor ki hanımeli çiçeğini andırıyor resmen :) öncelikle ayağımızı temizledikten sonra ihtiyaç duyduğumuz bölgeye 2 fıs yeterli geliyor . Ben özellikle topuk çatlakları için kullanıyorum sabah kalktığımda ayaklarımın ferahladığını ve topuklarımın yumuşacık olduğunu hemen hissedebiliyorum açıkçası bu ürüne Ba-yıl-dım
şimdiye kadar tam olarak ayak bakımını dört dörtlük yerine getirebilen tek ürün diyebilirim sanırım bu markanın tüm ayak ürünlerini kullanacağım sanırım peeling krem, nemlendirici krem, topuk çatlak kremi vb. ürünleri de mevcutmuş en yakın zamanda onlarla da tanışmak istiyorum aranızda kullananlar var mı sizce nasıl ? dediğim gibi ben çok beğendim bittikçe de alacağım bir ürün olacak kendisi.
Ve geldik bir potun daha sonuna umarım faydalı bir yazı olmuştur. Okuduğunuz için teşekkür ederim
 Görüşmek üzere
Hoşça kalın :=) 



 





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM