FLORALİS CARE & MAKEUP MAKYAJ BAZI YORUMLARIM !




EFENDİM MERHABALAR !

Bugün ki konuğum Floralis markasının makyaj bazı aslında en son makyaj bazı kullandığım zaman yüzüm sivilce tarlasına dönmüştü. Korkar oldum baz türü ürünler kullanmaya, Bu ürünü kullanmadan önce de ufak bir araştırma yapıp öyle kullanmak istedim. Ürün Belarusta üretilmiş bana is Türikye temsilcisi tarafından gönderildi,  Ben yaklaşık bir aydır kullanıyorum deneyimlerimi de sizlerle paylaşmak istedim 




  Bu ürünün Vaadi cildi makyaja hazırlamak, Tüm cilt tiplerine uygun yani yağlı ve problemli ciltleri nemlendirip matlaştırırken normal cildi yumuşatırken  kuru ciltleri ise nemlendirmeye yardım ediyor.





Yapısı bir makyaj bazından daha likit bir yapıda, cilde uygulandığı zaman gerçekten ipeksi yumuşaklığı hissetmek mümkün yüzümü makyaja çok güzel hazırladı gerçekten, sağ olsun kullandığım diğer makyaj bazları gibi yüzümde sivilce oluşturmadığı için her gün gönül rahatlığıyla kullandım. Ürün cildimi cidden çok güzel hazırladı makyaj malzemeleri cildimde pürüzsüz bir şekilde yayıldı ve ayrıca cildimin parlak görünmesini sağladı . Makyaj bazlarının makyajı sabitleme gibi özelliği vardır ya ben bu üründe onu görmedim o kadar ürün hakkında ki düşüncelerim bu kadardı Peki sizler bu markanın ürünlerini kullandınız mı ya da duydunuz mu ? 

Firmaya ulaşmak isterseniz sosyal medya hesaplarını yazıyorum.

Postumu okuduğunuz için teşekkür ederim 
En kısa zamanda görüşmek üzere
Sevgiyle kalın :)


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM