FLORMAR 05 BLACK DUST FAR PALAETİ İNCELEME !!

 
 
 
 
HERKESE TEKRARDAN MERHABA !!!

Yazacaklarımın listesi resmen kabardı diyebilirim o yüzden bundan sonra günde 2 post yayınlamayı düşünüyorum!! Bugün sizlere Flormar'ın 05 numaralı Black Dust isimli far paletinden bahsedeceğim.  Aslında ben Göz makyajında Smokyeyes  çok severim bu palet buna oldukça müsait bence !


Paleti gördüğünüz gibi 5 renkten daha doğrusu renk tonlarından Siyah, lacivertimsi gri, çok muhteşem bir gri ve iki tane beyaz renkten oluşuyor ama ilk başta ki biraz daha parlak aydınlatıcı görevini görecek bir yapıda.

 
Renkleri daha iyi gösterebilmek açısından gün ışığında baz sız ve filtresiz bir şekilde göstermek istedim. Bu tonları birde bazla düşünsenize süper olur değil mi? Bence pigmentleri çok başarılı ! en sevdiğim yanı ise çok fazla tozutmaması! renkler çok net bence  
 
 
Sizler için ufak bir deneme makyajı yaptım öncelikle beyaz tonlardan birini sürdüm daha sonra göz kapağımın tamamına gri rengi uyguladım kirpik bitimine ise hafif siyah tonu sürdüm ve karıştırma fırçasıyla dağıttım ve daha sonra eyelinerimi sürdüm :) Dediğim gibi far hemen hemen hiç tozutmadı ayrıca kalıcılığını da oldukça başarılı buldum.
Benim flormarın bu paleti hakkındaki görüşlerim bu kadardı umarım beğenmişsinizdir okuduğunuz için çok çok 
Teşekkür ederim
Sağlıcakla kalın :=)
 
 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM