BİTENLER KULÜBÜ #7

 
 
 
HERKESE MERHABA !!
Bugün bir bitenler yazısıyla karşınızdayım ay ben ürün bitirmeyi çok seviyorum ki neşem yerine geliyor valla :) yalnız biran önce yazıp kurtulmak istiyorum çer çöpten:) geçen daha fotoğraflamamışım bir baktım annem tutmuş çöpe atacak aman annem !! napıyon dedim :)
neyse çek de at biriktirme evi çöpe eve çevirmişsin dedi resmen:) neyse geçelim mi bitenler kulübüne .
 
 
 
 
Gördüğünüz gibi bir sepet dolusu ürün bitirmişim çoğunu da bakım ürünü oluşturuyor bildiğiniz gibi kozmetik ürünlerini bitirmek o kadar kolay olmuyor .
 
 


Öncelik Garnıer Kusursuz makyaj temizleme suyu içerisinde 2-3 kullanımlık bir şey kaldı. Aslında çok beğendiğim bir ürün oldu Ben mavi olanı kullanmaya başladım sanırım artık onunla yoluma devam edeceğim ayrıntılı yazısını okumak isterseniz TIK TIK ...
Rutinimde benden ayrı olarak düşünülemeyen Neutrogena Visibly clear tonik oldukça memnunum diğer bitenler yazılarımda da karşılaşmanız mümkün 
Bir diğer yüz ürünüm ise ; Bebak'ın çift bazlı göz ve dudak temizleme  suyu ayrıntılı yazı için TIK TIK ..


Duru duş jeli; uzun süredir benimle olan bir üründü evet çok severek kullandım ama sanki kolay bitmedi uzadı gitti. Palmolive markasının duş ürünlerine de şans vermek istiyorum sizlerin de önerilerinizi almak isterim açıkçası ! ayrıntılı yazısı için
Carrot Care havuç özlü şampuan ve saç kremi ;  ürünlerine bayılıyorum özellikle saç kremini anlatamam, hayatımda kullandığım en iyi saç kremi diyebilirim. şampuanı da bitti ama maalesef kutusunu annem atmış :(  ayrıntılı okumak isterseniz de Tık Tık ...
 
Lesoleıl  kapalı saçlar için tasarlanmış bu Şampuan; Son zamanlarda tanımış olduğum başarılı şampuanlardan olan  tekrar almak istiyorum beğendim çünkü ayrıntılı yazısı için ise ;
 Dax Supergro Saç Güçlendirici Bakım Yağı ; Saçlarımın yeniden toparlanmasına neden olan bir yağ gerçekten oldukça beğendim bu deneme boyuydu büyük boyunu almayı düşünüyorum . Ayrıntılı okumak için
 
 
Şeytan Pençesi Jeli ; Daha önce de çok fazla paylaşmış ve ne kadar beğendiğimden bahsetmiştim ayrıntılı yazısı için
 Nivea Double Effect Deodorant ; Benim çok sevdiğim ve Bittikçe alıyorum.
Catherine Arley Shımdy Parfum; Bir arkadaşım hediye etmişti bana o kadar güzel kokuyor ki bitince çok aradım ama bulamadım.
 
Bepanthol Cilt bakım kremleri, Küçük olanları çantaya atmak için çok iyi küçük ama 2 kullanımlık bence harika bir nemlendirici.
 
Badem Yağı; Sanırım en çok tükkettiğim yağlardan biri saç, kaş, kirpik, tırnak bakımımda kullanıyorum.
 
 Nivea Med dudak bakım kremi; Nihayet bitti diyebildiğim bir nemlendirici valla çok beğeniyorum ama bitmek bitmeyen ürünlerden biri gına geldi resmen:)
 
Garnıer BB Kremi; Aslında tam da bitmiş sayılmaz bayadır elimdeydi bozulduğunu hissettim direkt çöpe ! bir daha almam sanırım çünkü bu aralar yeni yeni BB krem arayışlarındayım.
 
 Kiss Beauty Likit Eyeliner ; Ben bunu yerel bir kozmetikçiden almıştım o kadar güzel bir eyelinerdı ki küçük boyutlu olmasına rağmen baya bereketliydi bulursam bir daha alırım bence:)
 

Geldik Ivır zıvır bölümüne her zaman bitenlerimizin demir başları olan makyaj temizleme pamukları çok fazla kullandığım doğrudur. Clea markasını da ilk defa duymuştum Cosmetica alışverişimde aldım bence başarılı bir pamuk denk gelirsem ve elimde ki stoklar biterse alırım tekrardan . 2 adet maske biri Watsons salatalıklı maskesi bir diğeri de gratisin Cettua maskesi her ikisini de seviyorum düzenli kullanıyorum sanırım diğerleri çöpe gitmiş :)
ve Freshn soft antibacterial ıslak mendili cep mendil bence  gelmiş geçmiş en iyi ıslak mendiller buldukça alırım.
 
Ayy ne kadar uzadı bu post neyse bir daha bu kadar uzatmayacağım :(  sıkılmadan okuduğunuz için teşekkür ederim bir daha ki postumda görüşmek üzere Hoşça Kalın !!




 

 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM