L'OREAL ELSEVE MUCİZEVİ ONARICI BAKIM YAĞI YORUMLARIM !!




l'oreal, saç bakımı, saç onarımı, loreal elseve mucizevi bakım yağı

Herkese Merhaba !! 

Bu aralar en en favori saç bakım ürünüm dediğim, Elseve mucizevi onarıcı bakım yağından bahsedeceğim yaklaşık bir ay sürekli kullandım ve artık yorumlarımı gönül rahatlığıyla paylaşabilirim bence. Şöyle söyleyeyim bu tarz saç yağları oldukça popüler oldu ki bir çok markanın da çıkardığını biliyorum daha önce farklı bir markanın argan yağlı olanını kullanmıştım. Maalesef ilk başlarda çok beğenmiş olsam da daha sonra kaşıntı yaptığı için açıkçası buna benzer ürünler kullanmaya biraz korkar olmuştum. Ama bir arkadaşımın önerisiyle bunu da denemek istedim!!




Saç yağı bildiğimiz bitkisel yağlardan değil yani el de vıcık vıcık bir his bırakmıyor tam tersi saçlara varmadan önce  ne kadar yumuşatacağını simgeler türden bir yumuşaklık bırakıyor elimde,  genel olarak 2-3 pompa yeterli denilse de benim saçlarım uzun olduğu için ben 4-5-6 pompaya kadar çıkıyorum  ister banyodan önce ister banyodan sonra kullanılabilen bir ürün ben genelde banyodan sonra saçlarım hafif nemliyken boydan boya tüm saçıma uyguluyorum. saçlar o kadar yumuşak bir hal alıyor ki müthiş bence kolay taranıyor ayrıca diğer banyoya kadar karman çorman olmuyor Ayrıca ağırlık ta yapmıyor!



Şunu söylemeliyim ki benim saç uçlarımdaki kırıkları onarmadı evet ama  yumuşaklık ve güzel bir his bıraktı ,onarma işlemini pek yapmadı ki beklediğim bu değildi;  ama eğer saçlarınız yıpranmamış ise korumaya karşı kullanabilirsiniz. Genel anlamda oldukça memnun kaldığım bir saç ürünü diyebilirim ben bitince tekrar almayı düşünüyorum açıkçası. 10 lira gibi de makul bir fiyata sahip. 
tüm kozmetik mağazalarında bulabilirsiniz ? siz bu ürün hakkında neler düşünüyorsunuz? ya da buna benzer önerebileceğiniz markalar var mı ? önerilerinizi alırım tabi ki :=) 
Geldik veda vaktine yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim 
Esen Kalın Efenim :) 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM