Pratik Dil Eğitiminde Kaliteyi Getirir







İngilizce eğitimi yapılan kariyer planlarının en önemli özelliği arasında yer almakta, özellikle iş ilanlarının değişmeyen özelliği olarak ileri düzey ingilizce bilgisi istenmektedir. Öğrencilik dönemlerinde es geçilen eğitim, iş hayatında karşınıza çıktığında çok zor durumlar oluşturabiliyor. Özellikle çalışanlar için çok önemli bir sistemi bulunan http://www.konusarakogren.com bu alanda oldukça başarılı bir eğitim yürütmektedir. İTÜ kuruluşu olarak online alanda İngilizce eğitimi vermeye başlayan site içerisindeki tüm eğitmenler, ana dili ingilizce olan öğretmenler olmaktadır. Özellikle her gün günün belli saatlerinde düzenli olarak yapılan dersler beraberinde hızlı ilerleme getirmekte ve anında etkisini göstermektedir. 10- 20- 30 dakikalık eğitim zamanları bulunmakta, iş dönüşü çayınızı yudumlarken sabit telefonunuz veya skype üzerinden derslerinizi alabilirsiniz. Özellikle birebir verilen eğitimler sayesinde geri kalma, konuyu anlamadan geçme söz konusu olmayacağından verimli bir eğitim süreci geçirebileceksiniz. Özellikle eğitimlerin sohbet havasında verilmesi ve sadece ingilizce konuşulmasının gerekliliği yurt dışı dil eğitimi kalitesinde bir sistem oluşturacaktır.

Sistem bu alanda öğrencilerden ev hanımlarına hatta çalışanlardan iyi bir kariyer yapmak isteyen tüm bireylere kadar herkes için özel ders niteliğinde verimliliğe sahiptir. Pratik alanında işlenen derslere farklı materyallerle destek verilmelidir. İngilizce şarkılar öğrenerek bazı kelimelerden basit kalıp cümlelere çok farklı kuralları ve kullanımları çok daha kalıcı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Çocuklar için daha çok sayılar, harfler, renkler, mevsimler, günler gibi basit kelimelerin öğrenilebilmesi için şarkılar bulunmakta, biraz daha büyükler için dinlenilen şarkılarda ingilizce pratik alanında etkili kullanımlar için verimli olacaktır. Şarkıların yanında yeni başlayanlar için çizgi filmler önerilmekte ve daha ileri seviyeler için alt yazıları olmayan filmler tavsiye edilmektedir. Kitaplar, dergiler, online olarak okunabilecek sitelerde bu alanda yararlı olacaktır.

Gramer, pratikle birlikte ilerlemesi gereken konular olmakta ve İngilizce Sıfatlar başlığı altında farklı görevlerde kullanılabilen sıfatlar bulunmaktadır. Sıfatlar genel olarak isimlerin önüne gelerek isimleri nitelendirir. Her zaman isimlerden önce kullanılan sıfatlar, tekil ya da çoğul durumlarda değişmezler. Birkaç tane sıfat bir ismi niteliyorsa aralarına and- ve bağlacı gelmez ve renk bildiren sıfatlarda kullanılan sıfatların en sonunda kullanılır. Sıfat olarak kullanılan kelimeler ek olarak –er takısı alırsa karşılaştırma sıfatı olarak tanımlanır ve sıfata daha anlamı katar. Bir ileriki adımda ise –est takısı gelmekte ve en anlamında nitelenen kelimeye üstünlük katmaktadır. Temel konu başlıklarında işlenen belirli ve belgisiz sıfatlarda bulunmaktadır. Belirli olmayan objelerle kullanılan bu sıfatlarda kelimenin okunuşunda sessiz harf ile başlıyorsa a, sesli harf ile başlıyorsa an eki kullanılacaktır. İngilizce gramer eğitiminin pratik ile beraber götürüldüğü konuşarak öğren sistemi tüm kursiyerler için kalite sağlamaktadır. İyi bir kariyer, sosyal alanda iyi bir yer ve eğitiminizde başarı elde etmek için konuşarak öğren sistemi ile çok pratik bir şekilde ingilizce öğrenebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM