REDİST OJE KURUTUCU SPREY İNCELEME !! REDİST NAIL VARNISH DRYER SPREY REVIEW !


Redist, oje ,

Herkese Merhaba !!!

Bugün ki postum da ojesiz gezmeyenler klubü üyelerini çok sevindirecek bir üründen bahsedeceğim, eğer benim gibi ojenin kurumasını bekleyemeyecek kadar sabırsızsanız bu ürün tam sizlik. Benim bu tarz bir ürünü kullandığım ilk marka Redist diyebilirim. Redist daha çok profesyonel işlem yapan kişilerin kulladığı bir marka diyebilirim Redist'in bu üründen başka bir de profesyonel saç ürünleri olan bir marka ben oldukça beğendim. Şimdi oje kurutucu spreyimizi inceleyelim.




 Lila renkli şık bir ambalajı olan sprey 150 ml bir boyutta. Ürünün o kadar güzel bir kokusu var ki muh-te-şem  gerçekten çok seviyorum çiçeksi bir kokusu var.
Sprey ojenin kuruma süresini hızlandırırken manikürün yıldırım hızında tamamlanmasını sağlıyor. Mesela çok aceleniz var tırnaklarınıza oje sürmeniz gerekiyor ki  aman kim o kadar bekleyecek de oje bir yerlere bulaşmadan kuruyacak da vs vs. gibi sıkıntılar bu ürünle son buluyor bence, Bu ürün kesinlikle bu konuda dediğini de yapıyor yani oje bozulmadan çok çabuk kurumasını sağlıyor hatta iki kat falan sürünce de etkisini gösteriyor, üstelik parlatıcı bile sürmeye gerek yok diye çünkü tırnaklara kaygan bir görüntü veriyor, ojeyi sürdükten  1-2 dk sonra 13-15 cm mesafeden sıkmak gerekiyor. ayrıca bu spreyi sıktıktan sonra oje sürülmemesi gerekiyor.
Evet Geldik bir inceleme postunun sonuna umarım faydalı bir paylaşım olmuştur. Mutlaka denemelisiniz öyle yüksek bir fiyatı yok 13-15 lira gibi bişey sanırım Redist markasının diğer ürünlerine  kendi sayfasından inceleyebilirisiniz.
www.redist.com.tr

Bir daha ki postum da görüşmek üzere kendinize çook iyi bakın ! 
Sevgiyle kalın !

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM