Miaorganical Deneme Ürünlerini İnceleme !!

 
 
 
 
 

 Herkese Merhaba !!

 
Bugün sizlere Miaorganical tarafından denemem için gönderilen bir çok ürünün minik boylarından oluşan setinden bahsedeceğim. Öncelikle kısaca Miaorganical nasıl bir firma ondan bahsetmek istiyorum. Ürünlerini Organik kozmetik Cosmos standartlarına göre belgelendiren ve  tamamen insan ve hayvan dostu bir firmadır. Ürünlerini organik tarımdan elde edilen bitkilerden üretmiş olup, Asla hayvanlar üzerinde test yapmamışlardır.
 
 
 
Toplam 12 adet ürünün deneme boyunu göndermişler. Çoğu ürün içeriğinde argan yağı bulunmakta
 
El Kremi
Vücut losyonu
Gece ve Gündüz Kremi
Şampuan
Saç kremi
Duş Jeli
Ayak bakım Kremi
Oganik  Argan Yağı
Saç ve Vücut Serumu
Tonik
Temizleyici
 
 
 
 
 
Ürünlerin içeriğinde Argan yağı bulunması gerçekten hoşuma giden bir özellik diyebilirim mesela benim şimdiden favori dediğim ve kullanmaya başladığım ürünlerden bir kaçından bahsedeyim
%100 doğal argan yağını kirpiklerimde, göz altlarımda ve cildimi nemlendirmek için kullanıyorum gerçekten etkisini hemen gösteren bir yağ diyebilirim sabah kalkınca cildimin nemlenmiş olduğunu hissedebiliyorum.
 

 
 
 Yine geceleri yatmadan önce kullandığım Toniği ise Mersin, gül, kekik öz suları ile hazırlanmış gerçekten cildime sıktıkça cildimin canlandırdığını hissettiren bir ürün diyebilirim.
 
 

 
 
Kullanıp beğendiğim bir  diğer favori ürünüm ise ayak bakım kremi yine içeriğindeki argan ve zeytin yağı sayesinde ayaklar nemlenip, dinleniyor, ayrıca gül suyu içermesi de ayakların güzel kokmasına neden oluyor. Açıkçası büyük boylarını gönül rahatlığıyla kullanabilirim dediğim ürünler.
 
Benim miaorganical ürünleri hakkındaki yorumlarım bu kadardı. Sizler kullandınız mı neler düşünüyorsunuz ? hangisi ni ya da hangilerini almayı düşünüyorsunuz ? lütfen bizlerle paylaşın.
Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim .
Görüşmek Üzere
Esen Kalın:=)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM