Redist Saç Dökülmesine karşı Şampuan ve Saç Serumları Yorumlarım ( Redist Haırloss Control ) !







Redist Haırloss Control , redist,

Merhaba Arkadaşlar ! 

Saçların son zamanlarda aşırı derecede dökülüyordu uzun araştırmalarımın olduğunu biliyorsunuz bir çok ürün denemişliğim de var en son çok fazla duyduğum özellikle kuaförler tarafında fazlaca övülen bir şampuandan bahsetmek istiyorum. Yaklaşık 4 haftadır kullanıyorum aslında şampuanı serumlarla kullanmak tavsiye edildiğinden birlikte kullanmayı tercih ettim. 





Öncelikle ürün içeriğinden bahsetmek istiyorum amino asitler , multivitamin kompleksi ve bitkisel içerikler ile saçların koparak dökülmesini önlemekle birlikte saç dersinde nem dengesi sağlamak amacıyla tasarlanmış bir şampuan Bu şampuan, yıpranmış, dökülen ve cansız saçları yeniden canlandırmayı vaat ediyor.


Şampuan üsten pompalı 500 ml beyaz bir ambalaja sahip pompalı olması çok pratik, istediğim miktarda şampuan kullanabildim bu şekilde şampuanın etkisinden bahsedeyim öncelikle ben ıslak saçıma bir avuç dolu dolu alıp saç diplerine masaj yaparak uyguladım. Ürün çok güzel köpürüyor ve güzel durulanıyor benim saçlarımda kepeklenme ve yağlanma yapmadı. Güzelce hacim verdi ve saçlarımdaki dökülmeyi %70 azalttı diyebilirim sadece sevmediğim yanı saçlarıma yumuşaklık vermedi tarama kolaylığı sağlamadı ben kesinlikle krem de kullanılması gerektiğini düşünüyorum.
Şampuanın fiyatı değişiyor 15- 20 civarı




Gelelim saç dökülmesini engelleyen serumlara kutu içerisinde 6 adet her biri 10 ml boyutlarda olup cam şişeler içerisinde bulunuyor, bu serumlar saç dökülmesini engellemenin yanında yeni saç çıkmasını sağlamak ve kepek oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor. her birini damlama sistemiyle uygulamak için ayrı plastik bir kapağı var.


Banyodan çıktıktan sonra kuru ya ya ıslak saç saç köklerine masaj yaparak uyguluyorum ürün su gibi bir yapı da kokusu rahatsız etmediği gibi kalıcı değil, Saçlarımda etkisini  gayet açık bir şekilde gördüm diyebilirim hatta. Aslında ben çok fazla yağlanan saçlar için çok uygun olduğunu düşünüyorum evet çok kurutmuyor ama çabuk yağlanmasını önlüyor, kesinlikle kepeklenmeyi engelliyor ben bu yönünü çok beğendim hatta abim falan da alamayı düşünüyor bakalım o da memnun kalacak mı ?
Benim Redist saç dökülmesine karşı Şampuan ve serumları hakkında ki düşüncelerim bu kadardı, fiyatı 20- 25 civarı birşey 
 Peki bu ürünlerden kullananlar var mı, siz ne düşünüyorsunuz? 
Okuduğunuz için Teşekkür Ederim
 Görüşmek üzere
 Esen Kalın !!



Yorumlar

  1. Ben denedim ama kafamda bi yanma oldu sürünce sizde de oldumu serumu sürünce yanma

    YanıtlaSil
  2. Serumu şampuanımıza karıştırabiliyor muyuz? Benim aldığım kozmetikçi o şekilde verdi bana

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM