Kayıtlar

Ocak, 2015 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

NIVEA AQUA SENSATİON YORUMUM.

Resim
                            MERHABA SEVGİLİ ARKADAŞLR Bugün ki konuğum Nivea'nın çok severek kullandığım bakım kremi Ekim ayından itibaren kullanmaya başladığım bu ürünü artık yorumlama vakti geldi diye düşünüyorum . Esas ben Nivea'nın tüm ürünlerini bayılarak kullanıyorum standart kokusu ile  marka kalitesini gösteriyor tüm ürünler aynı nitelikte  kokuyor kısacası firma diyor ki ürünüm seviliyor arayış içerisine girip beğendirme derdiyle koku cümbüşü yaşatmıyor...

Catherine Arley Terracotta Allık 01

Resim
  Merhabalar !!! Bugün ki konuğum çok uzun zamandır beğenerek kullandığım Catherine Arley Terracotta Allık

Max Factor False Lash Effect Mascara

Resim
                                                          HERKESE MERHABA!!! Bugün sizlere uzun zamandır kullandığım Max Factor'un takma kirpik etkisi veren maskarasından bahsetmek istiyorum.

MİMLENDİM :)

KIŞ MİMİ: Merhaba kızlar sevgili İşin Aslı  beni kış mimine dahil etmiş. Canım Aslıcım sana teşekkür ediyorum ve başlıyorum...

Dermacol Make-Up Cover & Satin Make-Up Base &Matt Control Make-Up Base

Resim
                                            SELAMLAR!!! Evetttt !!!  beklenen makyaj bazı ve fondöten  denemem için MORKOZ 'dan geldi uzun zamandan beri merak ettiğim bir ürün kuaför olan bir arkadaşım sayesinde tanıştığım bu ürünü elimdeki yanık lekesinin üzerine çok az bir miktar sürmeme rağmen kapatıcılığının dehşet olduğunu gördüm.

2015 Ocak Ayında Okunacak Kitaplar.

Resim
      selamlar ! 2014 ayı bende bazı pişmanlıkları  bırakıp öyle gitti sene başı olur efendim bu sene şu kadar kitap okuyacağım ,şu yazarı, bu kitabı derken sene bitti ne kadar kitap okumaktan vazgeçmesemde yine de düzenli olması çok başka artık karar verdim aylık 4 kitap belirleyip okuyacağım ve yorumlarımı düzenli olarak burada yazacağım hem kitap okumayı sevmeyenlere ilham olurum belki :)) tabi ki bu planımın bloğum sayesinde olacak ve ocak ayı ilk kitaplarım..

DIADERMINE ÇİFT FAZLI GÖZ MAKYAJ TEMİZLEYİCİSİ

Resim
                                                                                  MERHABALAR!!! Uzun zamandır suya dayanıklı göz makyajım için bir temizleyici arayışındaydım normalde dıadermıne diğer ürünlerini kullanmışlığım varken neden bu ürünü fark etmemişim bilemedim şimdi.bir haftadır kullanıyorum.  Çift bazlı olan göz temizleyicimi çalkalayınca simli gibi duruyor    normalde kirpiklerimin  diplerinde rimel kalırdı.. fakat bu üründen sonra hiç öyle bir durum olmadı ve işte Buu !! dedim :)             Gördüğünüz gibi üste ki  fotoğrafta her şey ortada yağlı bir yapısı var bu beni rahatsız etmiyor.   Sevgilerimle.          

Neutrogena Visibly Clear (Siyah Nokta Temizleyici Tonik)

Resim
                                       SLM KIZÇELER:))) Yılbaşı  tatilinin sonuna geldik  eminim 4 günlük tatil tüm çalışan arkadaşlara muhteşem bir doping olmuştur. şahsen ben nasıl geçti anlamadım daha nice tatillere diyelim . Bugün yazıma eşlik edecek olan Neutrogena Visibly Clear.

PURE BEAUTY POMEGRANATE ANTIOXIDANT (EXFOLIATING GEL) ÜRÜN İNCELENMESİ:))

Resim
                                                                                 SLM KIZÇELER:)) Öncelikle herkescikler'in yeni yılını kutluyorum ve hepinize sağlıklı ,neşeli ,tertemiz pırıl pırıl musmutlu bir yıl diliyorum.  Bugün ki yazım 2015 yılının ilk gününde ilk ürün inceleme yazısı olacak .