BORNPRETTY ALIŞVERİŞ - BORNPRETTY SHOPPİNG !!


HERKESE MERHABA !!

Nasılsınız umarım her şey yolundadır ? Ben çok iyim çünkü sömestr tatiline girmiş bulunmaktayız :=) bu süre zarfında bloğum da bol bol post yayınlamayı düşünüyorum açıkçası. Neyse hal hatır işleri bittiğini göre  asıl konuma geçiş yapmak istiyorum bildiğiniz gibi bu aralar yurt dışı siteleri oldukça popüler oldu bir çok site biliyoruz ki onlar dışında benimde yeni tanıştığım bir siteden yani Bornprettystore bahsedeceğim; bu site gerek makyaj malzemeleri, gerek makyaj aksesuarları ve takı türü bir çok kategoriyi barındırıyor. Ben de size bu siteden aldığım ürünlerden bahsedeceğim aslında ürünler yaklaşık bir haftadır elime ulaştı instagramdan paylaşmıştım ama bloğumda ise ancak paylaşabiliyorum :) Evet bakalım ben neler almışım.

 

Öncelikle bir çok blogger da gördüğüm oldukça da merak ettiğim '' BRUSHEGG '' yani fırça temizlemeye yarayan plastik bir aparat,  bunu aldığım için çok mutluyum hemen deneme fırsatı buldum gerçekten oldukça başarılı buldum fırçaları kesinlikle yıpratmıyor ve plastik dişleri sayesinde fırçaların oldukça iyi temizlenmesini sağlıyor ben çok beğendim keşke stok yapsaymışım :)






Aldığım bir diğer ürün ise bir  '' ALLIK ''aslında bu allığın sadece iki numarası vardı 1 numara biraz daha  koyu tonlu geldiği için bunu tercih ettim. Peki beklediğim gibi miydi ? Tabi ki değil ama fena değil pigmentasyonu da gayet başarılı günlük kullanıma uygun doğal bir bitişi var allığın.


Çiçek motifli allığın ambalajı o kadar ağır duruyor ki gerçekten bayıldım alt tarafından bir kapak açılıyor ve küçük bir aplikatör yer alıyor, görüntüsüne gelecek olursak çiçek şeklinde olup orta kısmı koyu bir tona sahip kenarı ise daha açık pembe tonlara sahip. 







Evet gelelim aldıklarım içinde en sevdiklerime MAKYAJ FIRÇA SETİ ben bu fırçaları bu kadar iyi beklemiyordum arkadaşım !!  ya o kadar yumuşak fırçaları var ki gerçekten bayıldım resmen;  sentetik yapıdaki bu fırçalar eyeliner , far , kapatıcı ve kontur fırçası olmak üzere 4 parçadan oluşuyor.


Ben bu fırça setinin seyahat için oldukça kullanışlı olabileceklerini düşünüyorum. Evet  RT fırçalarını anımsatıyorlar dediğinizi duyar gibiyim kesinlikle bende öyle düşünüyorum emin olun onlar kadar başarılı buldum. 





Fırçaların fiyatları da oldukça uygun bence  kullandığım süre boyunca hiçbir alerjik sorunla karşılaşmadım, kıllarında dökme yapmaması ve yıkadıktan sonra eski yapısına geri dönmesini de çok beğendim ..

Evet geldik bir postun daha sonuna ben son kelimelerimi yazarken  bu alışverişten oldukça memnun kaldığımı belirtmek istiyorum. Gümrüğe takılmadan 2 hafta gibi bir süre içinde elimde olması da çok iyi oldu bence. Peki siz bu site hakkında neler düşünüyorsunuz hiç alışveriş yaptınız mı ?  Eğer alışveriş yapmayı düşünüyorsanız okuyucularım için kasa da %10 indirim kuponunu var  LAGH10 kullanabilirsiniz. 

 Yazımı okuduğunuz içi teşekkür ederim :)
Görüşürüz .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM