CATRICE ALL ROUND MASCARA- ULTRA BLACK İNCELEME !!

Catrice, maskara,

HEYY MİLLET MERHABA !!!

Nasılsınız bakalım ? Ben gayet iyim çünkü Minnoşlarıma karnelerini verdim ve şimdi sömestr tatiline girmiş bulunuyorum, oldukça mutluyum ben ya :=)  sanırım  hem fiziksel hemde mental olarak dinlenmeye aşırı ihtiyacım var, bir dönem nasıl da yorulmuşum anlatamam bu süre zarfında bloğumla bol bol ilgilensem iyi olacak baya boşladım, yazacak o kadar yazım var ki bakalım nasıl bir yol izleyeceğim bu boş zamanımda, neyse bloğumun konusuna  başlıktan da anlayacağınız üzere maskara dosyasından devam edeyim şöyle :) 
Aslında bu maskara benim için çok özel  çünkü bu maskara muhtemelen sizler de tanıyorsunuzdur daha önce bahsetmiştim Deneyen Bayan bloğunun sahibi sevgili Zeynep!  benim en merak ettiğim markanın catrice olduğunu öğrenince kalkmış teee Almanyadan bana hediye getirmiş canım benim ya :) 



Son zamanlarda rutinimin en gözdesi oldu diyebilirim. Bu maskaranın özelliği yoğun siyahlık ve ekstra volum vermesi. Çok büyük bir boyutu yok açıkçası taşınabilirlik açısından çok uygun.
 Maskara çok uzun olamayan düz yapıda kısa ve kalın yapılı kıl fırçaya sahip


Bu tarz fırçalar her zaman benim istediğimi vermiştir, kirpiği dipten başlar  tüm kirpikleri kavrayıp güzelce tarayıp uzatır, şimdiye kadar kullandığım bu tarz fırçalar bu sonucu vermiştir bana gerçekten seviyorum bu fırça türünü. Ben aslında bunu Essence markasının mavi ambalajlı olan Big Lashes maskarasına benzettim onu da çok beğenerek kullanıyordum..


Çok cıvık olmayan bir maskara fırçaya öyle lapa lapa da gelmiyor gayet miktarında geliyor ve çok çabuk kuruyan bir yapıda eğer iki kat sürülecekse bir dk içerisinde hemen ikici kat sürülmeli bence, 
Gördüğünüz gibi maskaranın bir kat sürülmüş hali bu şekilde ben çok memnun kaldım gerek verdiği uzunluk gerekse hacim ve siyahlığına bayıldım ayrıca top top biriktirme yapmaması çok iyi gün içerinde göz altlarıma dökülme yapmadı en sevdiğim taraflarından biri de bu oldu sanırım. iki üç kat sürünce de çok iyi duruyor açıkçası :) Suya dayanıklı olup olmadığını ise pek deneyemedim açıkçası. Yorumlarım bu kadarcıktı :) Peki siz bu maskarayı denediniz mi , ne düşünüyorsunuz ?  Ya da bu tarz önerebileceğiniz başka maskaralar varsa da alırım tavsiyelerinizi yani :) 

Neyse geldik bir postun sonuna daha okuduğunuz için çok teşekkür ederim.

Esen Kalın :=))


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM