LOREAL TRUE MATCH KAPATICI '' 05 SABLE SAND '' İNCELEME !!!


SELAM GÜZELLER !!

Nasılsınız bakalım ?  lafı çok uzatmadan hemen Bugün ki konuğumdan bahsetmek istiyorum sizlere uzun zamandır çok merak ettiğim ve elimdeki kapatıcılardan dolayı fırsat bulamadığım ama ilk fırsatta almayı planladığım bir ürün Loreal True Match kapatıcısı gerek blogda gerek sosyal medya hesaplarımda da sık sık  bahsettiğim gibi sorunlu göz altlarına sahibim bu yüzden bir çok markanın kapatıcısını denemişliğim var en son kulladığım Maybelline Affınıtone Kapatıcısıydı, onu da oldukça beğenmiştim. Ama bu şimdiye kadar kullandığım kapatıcılardan bir tık daha önde 


Esmer tenli olduğum içi en koyu renkli olan 5 sable sand rengini almayı uygun buldum, tam benim göz altlarımla uyumlu bir tonda olduğunu belirtmeliyim eğer esmerseniz kesinlikle açık tonlarını almanızı tavsiye etmem çünkü sarı alt tonlu bir ürün.



Yapısı çok likit değil ama çok da katı değil sürümü kolay ve çabuk dağılıyor, göz altlarımı gayet iyi bir şekilde kapattı. Ben önce fırçayla denedim pek iyi durmadı, daha sonra normal fondöten süngeriyle denedim yine çok başarılı bulmadım ama en iyi sonucu parmaklarımla uygulamada gördüm diyebilirim. Çok fazla olmasa da gün sonunda hafif çizgilere dolma yaptı ama o kadar da olsun bence, kusma falan da yapmadı, sadece göz altları için değil yüzümdeki diğer lekeleri kapatmak için de gayet başarılı buldum ben. Normal fiyatı 30 lira gibi bir şey ama ben indirime denk gelip 17- 18 gibi uygun bir fiyata aldım bilseydim bu kadar başarılı olduğunu emin olun stok yapardım:) her neyse, ben bu ürünü çok beğendim ve merak eden arkadaşlarıma gönül rahatlığıyla önerebilirim.
Peki siz bu kapatıcıyı kullandınız mı, neler düşünüyorsunuz ?
Geldik bir iceleme yazısının sonuna okuduğunuz için teşekkür ederim. Sevgiyle kalın :=)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM