NİVEA MEN AFTER SHAVE BALSAM İNCELEME !!


HERKESE MERHABA !!

Nasılsınız bakalım,  umarım her şey yolundadır ? Ben hala tatilin tadını çıkarıyorum valla :=) bugün bloğum da son zamanlarda herkesin dilinde olan nivea traş sonrası balsamı aslında ilk kez ünlü vlogger Nikkie de görmüştüm pek umursamamıştım ama taa ki bizim türk kızlarında da diline düşünce merak edip bende gidip aldım kullanalı da baya oldu neyse erkeklerin traş sonrasında yüzlerini rahatlatan bu ürünü  ne akılsa biz bayanlar makyajı bazı olarak kullanıyoruz valla helal bize :) Erkek kardeşim duyunca aynen dediği şu '' helal olsun yüzünüze bi ton sürdüğünüz zımbırtı yetmedi bizim ürünlere de dadandınız '' :)  neyse onun da işine geldi ortak kullanıyoruz işte. Benim yorumlarıma gelecek olursak! 


Ürün cam bir şişe içerisinde yer alıyor ağız kısmı bu şekilde olması kötü ürünün istediğimiz miktarda almakta zorlanabiliyoruz. losyon yapıda bir ürün  iyice çalkalayıp elime bir miktar alıyorum makyaj dan önce cildime sürüp güzelce yediriyorum .


İlk başta niye yalan söyleyeyim, losyonsu yapısından korktum ama  kesinlikle çok güzel emilimi var, cildimde her hangi bir yanma hissi bırakmadı ya da ne bileyim olumsuz bir reaksiyon vermedi bu 
bir baz gibi gözeneklerimi gizlemedi maalesef. Ama fondötene güzel bir astar oldu diyebilirim fondötenim da iyi yayıldı ve tamamen cildimle bütünleşti bazen pul pul olan fondöten zamk gibi cildime yapıştı  ve cildimin çok güzel aydınlık görünmesini sağladı valla :)  cildimde yağlı bir his oluşmadı bazı arkadaşlar gün içerisinde fondöteni kusturduğundan bahsetmişti ki özellikle ona dikkat ettim bende olmadı. Haa birde kokusu ! bildiğiniz erkek kokusu ama çok kalıcı değil hemen etkisini kaybediyor o yüzden çok da rahatsızlık vermiyor, Neyse benim bu ürün hakkında izlenimlerim bu kadarcıktı, peki siz kullandınız mı bu ürünü ne düşünüyorsunuz ? 
okuduğunuz için teşekkür ederim 
Seviyle Kalın :=)












Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM