NYC BRONLAŞTIRICI PUDRA -- BRONZING FACE POWDER İNCELEME !!




Merhaba Millet  !!

Nasılsınız bakalım ocak ayının son gününde son zamanlarda çok sevdiğim bir üründen bahsedeceğim. Başlıktan da anladığınız üzere Watsons mağazalarında bulunan Nyc markasının bronzerı aslında esmer biri olarak bronzeri hep gereksiz görmüşümdür,bu ürünü de bilgentolis te ilk kez görmüştüm. bir bronzer alacaksam bari bu olsun dedim hem uygun fiyatlı beğenmesem boşu boşuna ziyan olmamış olur diye düşündüm açıkçası :) Bronzer hakkındaki yorumlarıma gelecek olursak.



Bendeki 72A Sunny 


pudra çok koyu değil orta halli bir kahverengi çok pigmentli değil ama yüzde renk tonu gayet iyi duruyor, aslında kahverengi tondaki bu pudranın turuncumsu bir bitişe sahip olduğunu söylemek istiyorum.



İçerisinde ışıltılar bulunmayan mat bir pudra ben ya bir ya iki kere bronzer olarak kullanmışımdır. Daha çok gözümün katlanma bölgesine geçiş sağlamak için kullanıyorum gerçekten bunu keşfetmiş olmam çok iyi çünkü gerçekten çok harika oluyor ve çoğu gören soruyor gözünün üstündeki ne diye çok fazla tazeleme gereği duymadım çünkü göz bazı kullanıyorum gözlerimde sabit duruyor. Allık yada bronzer olarak kullandığımda  bir kez tazelemek yetiyor. Genel anlamda aldığıma pişman olmadım hı olmazsa olmaz diyemem ama aldığım iyi oldu artık 2 sene yeter bana :) Ürün dediğim gibi watson mağazalarında 8 -9 lira gibi bir fiyata satılıyor. 
Yorumlarım bu kadardı siz ne düşünüyorsunuz kullandınız mı ?okuduğunuz için çok teşekkür ederim. 
Hoşçakalın
Sevgilerle!!






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM