PROZİNC QUINOA COLOR CARE THERAPY SERİSİ İNCELEME !!!

PROZİNC, QUINOA, SAÇ BAKIMI,

MERHABA GÜZELLER !!! 

Nasılsınız umarım her şey  yolundadır ? ve hafta sonu tatiliniz harika geçiyordur. Ben küçük bir çaplı gribal enfeksiyon yaşıyorum maalesef,  şu soğuk havalara aman dikkat edin diyorum !!   
Hemen bugün ki blog yazımın konusuna geçiş yapmak istiyorum. İlk başta söyleyeyim de yazım ikinci ağızdan yazılan bir inceleme yazısı olacak  çünkü bu ürünü ablam kullandı ve o yorumladı ben sadece klavyeme can verdim :)  Evet yaklaşık 1 ay 10 gün gibi bir süre önce Prozinc firması tarafından harika  bir şekilde hazırlanmış bir paket aldım. Daha önce yaz serisini kullanmış ve gerçekten çokk beğenmiştim ki yazısını okumak isterseniz 
Tık tık ..
 Tık tık ..
Öncelikle bu ürünün etkilerini günü gününe belirtti. Ablam boyadan yıpranmış cansız ve ince telli saçlara sahip ayrıca 3 ay gibi bir süre sonra düğünü olduğundan onun kullanmasını daha çok istiyordum. ürün bakım yağı, şampuan ve maskeden oluşuyor. 

Ablam; 



'' Öncelikle yağı  ( yağın kokusuna bayıldım ) saç diplerimden başlayarak uçlara kadar masaj yaparak uyguladım; dokusu çok hoşuma gitti  vıcık vıcık değil saçlarım o kadar kuru ki bol bol uyguladım açıkçası yağı sürdükten sonra saçlarımın kolay bir şekilde tarandığını gördüm yaklaşık  yarım saat gibi bir süre bekledikten sonra duşa girip bu serinin şampuanıyla yıkadım.


,

Şampuanı da aynen öyle avucuma alıp masaj yaparak uyguladım. 1-2 dk sonra yıkadım yıkadım saçlarımın o kadar arınmış olduğunu hisettim ki anlatamam yumuşacık  oldu bir an saçlarımın hafiflikten uçacağını sandım :)) Deli yaaa !! 




Daha sonra saçlarımı şampuandan arındırdıktan sonra maskeye geçtim sadece saç boyuna ve uçlarına uyguladım. Çünkü talimatlarda o şekilde kullanmam yazıyordu. Yine 2- 3 dk bekletip iyici duruladım. Ben saçlarımı 5 gün önce boyamış olduğumdan dikkatimi çeken şey saçlarımı kuruttuktan sonra sanki saçlarımı daha yeni boyamış gibi canlı ve parlak olduğuydu. Düzenli bir şekilde kullandığım için gerçekten her yıkamadan sonra saçlarımın dökülme sorunun azaldığını ve gürleştiğini yani hacim kazandığını bizzat gördüm ki her banyodan çıktığımda ya leyla bunlar muhteşem biter bitmez yenilerini almalıyım dedim yani, ayrıca düğünüme az bir süre kala bu ürünü kullanmak gerçekten muhteşem oldu benim için.. Benden bu kadar :=) Evet  gerçekten de ablam çok memnun kaldı. İstiyorsa bir daha alsın ama değil mi ? :) neyse geldik yazımın sonuna okuduğunuz için teşekkür ederim Sevgiyle kalın 

Bu ara eczanelerde satılıyormuş bildiğim kadarıyla 

Fiyatları ise;
Şampuan  37,90
Saç bakım yağı 64,90
Saç bakım maskesi 74,90 













Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM