Real Techniques Allık Fırçası --- Sculpting Brush İnceleme !!


HERKESE MERHABA !

Nasılsınız bakalım ? umarım her şey süper gidiyordur  :=) Bugün  blogda ki  konuğum Real Techniques Sculpting Brush yani allık fırçasından bahsetmek istiyorum ismini vermek istemediğim bir siteden 34,90 liraya aldım ben bu fırçayı, aslında bir allık fırçasına göre kıl yapısı bana çok sık ve kısa gibi geldi,  yapı itibariyle çok kullanışlı bir yapısı olduğunu düşünüyorum. 



Gerek allık gerek bronzer çok rahat uygulanabiliyor fakat ben bu fırça da en çok fondöten kullanmayı seviyorum, açılı yapısının olması kapatıcı uygulamaya bile çok müsait, Sentetik yapıdaki fırçayı temizlemek çok kolay kesinlikle üzerinde ve içinde ürün biriktirme yapmıyor, çok sık yıkamama rağmen dökülme falan yapmadı, kuruduktan sonra şeklinde bozulma falan da olmadı.
Açıkçası bu fırçayı çok sevdim, fiyatına göre başarılı buldum. Real Techniques fırçalarından bir tane alman gerek denilseydi alacağım sadece bu olurdu;  çünkü hem toz ürünler hemde likit ürünler rahatlıkla kullanabiliyorum. 
Peki siz hangi fırçayı çok beğeniyorsunuz ? paylaşırsanız sevinirim vee geldik bir inceleme yazımın daha sonuna :)  bir daha ki yazı da görüşmek üzere
Hoşça kalın :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM