BİTENLER #8






HERKESE MERHABA !!

Uzun bir zaman bitenler postu yazmadığımı görünce hatta ne bileyim şu biten kutular birikmiş görünce ev çöp eve dönüşmeden ve annem çıldırmadan şu bitenleri bi yazayım dedim:)  Biraz uzun oldu ama korkmayın sıkılmayacaksınız :)

Carrot Care Şampuan + Saç Kremi : Yaklaşık 3 kutu bitirdim baya güzel bir ürün bence içerisindeki havuç yağından dolayı saçlarıma harika bir bakım sağladı ben saç kremine bayılıyorum aslında ayrıntılı okumak için Tık tık..

Le Pettit Marseillais Duş jeli: Bu markada kullandığım ilk ürün diyebilirim reklamların etkisiyle oldukça abartıldı evet gayet güzel bir duş jeli isteyen tekrar edinebilir ben 
başka markaların duş jellerini denemek amacıylatekrar almadım yazısı için tık tık..

Bio-Plante Şampuan+Krem: Tamamen doğa dostu olan ve bir çok organik ürünleri bulunan Bio-plante markasına hayranım gerek cilt ürünleri gerek saç ürünlerinden oldukça memnunum denemenizi tavsiye ederim. yazısı için Tık tık..



Benri Disk Pamuk: Gratislerde bulunan bu pamukları severek kullanıyorum genelde indirimlerde stok yaptığım için her bitenlerde görmeniz mümkün:) 


Garnıer Mıcellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu: Karmadan yağlıya dönük ciltler için olanı daha önce pembe olanı kullanmıştım ikisi de başarılı karışık kullanıyorum bu bitince pembeye tekrar geçtim oldukça memunum ayrıntılı okumak için Tık tık..


Neutrogena Tonik: Bu tonik benim canım ya :)  ne yapsam da dönüp dolaşıp tekrar bunu alıyorum çok memnum ayrıntılı okumak için. Tık tık ...


Acnecinamide Temizleme Jeli: Aslında yağ kontrolü sağlayan bir jeldi benim için yüzü iyice arındırıp temizliyor ben memnum bitince aklımda Bioderma ya da Vıchy ürünlerini almak var bakalım cildime uygun olan birini denemek istiyorum. Öneriniz olursa mutlaka yazın :) bu jelin yazısı için tık tık..

Dermecto Nemlendirici Krem: Şimdiye kadar karşılaştığım ve beğendiğim nemlendiricilerden biri de kesinlikle budur aslında kuru ve atopiğe meyilli ciltler için olan bu nemlendiriciyi kış boyunca kulladım da kullandım oldukça güvenilir çünkü çoçuklarda bile rahatlıkla kullanılabileceği yazıyor. içerisinde zararlı maddeler yok ayrıntılı okumak isterseniz. tık tık 

Floralis Makyaj Bazı: Yine çok farklı bir markaya ait olan bir ürün kulanma şansım oldu firma tarfından denemem için gönderilmişti makyaj altına kullandığım başarılı bir bazdı. Ben severek kullandım. 

Fresh'n Soft Makyaj Temizleme Mendili: Yine tembelliğimize destek çıkan bir ürün, yorgun argın günlerimde imdadıma ilk koşan bu temizleme mendilleri oluyordu, bayılıyorum yapısı falan çok iyi tahriş etmeden güzelce makyajın kabasını alıyor, bazen yüzümü sadece bunla temizliyordum ilk fırsatta alacağım yine.

İntim Genital Bölge Temizleme Mendilleri: Yine Fresh 'n soft markasına ait genital bölge temizleme mendilleri içerisinde 20 adet var kullanımı kolay ve etkili mendiller ben başarılı buldum bulursam alırım da içerisinde biraz daha fazla olsaymış daha iyi olacakmış hani :)


Maybeline Affınımat Fondöten: Bu fondöten kabusum oldu valla :( hatta içerisinde biraz daha var tam bitti sayılmaz yok kardeşim durmasın yanımda gitsin çöpe, ilk başlarda iyi anlaşsakta sonralardan nefrete dönüştü resmen kapatıcılık pek yok ayrıca yağlı ciltliler dışında kimseye önermem.

Loreal kalıcı lip gloss- 201: Ben bu lipglossu çok seviyorum gerçkten de kalıcı bir ürün baya süre benimleydi iyi kullandım bence denenilesi bir ürün ama sırada maxfactor kalıcı rujları var aynı performansta olduğunu duydum deneyeceğim paylaşırım sizlerle :) ayrıca bunun ayrınıtılı yazısı için Tık Tık..

Badem Yağı: Badem yağı hayatımda hep  olacak kirpik ve saç bakımımda kullanıyorum oldukça başarılı bence  bu markayı da migrostan almıştım baya indirimde stok yapmıştım bitti sırada diğer kadınlar günü indirim var o zaman stok yapacağım inşallah bakalım :)
Essence Lash Princess Volume Maskara: Essence markasına ait en sevdiğim maskara çok iyi anlaşıyor yine stok yaptığım bir diğer ürün yazısı için Tık tık..
Anna Gaspi BB Fondöten: Portakal rengi. com adresinden almış olduğum bu fondöten formundaki bb kremi, baya kullandım faydalı bir ürün tekrar alınabilir lekeler iyi kapatıyor ve cilde parlaklık veriyor ayrıntılı okumak için Tık tık...
Nivea Lip Balm: Klasik nivea stik tarzdak bi bu lip balm bayadır elimde nihayet bitti bir memnum ama bir daha almam bıktırdı valla ne bileyim farklı ürünler denemek adına almam :)

Loreal Revitalıf Tester: Bu testelar firma tarafında test amacıyla gönderildi baya kullandım güzeldi almayı düşünüyorum.

Valetina Primer Base: Ahh bu baz var ya ne bereketli çıktı ki sormayın Gratiste bulup denemek amacıyla almıştım bir yılı aşkın kullandım şimdiye kadar olumsuz bir durumunu görmedim tekrar alırmıyım bilemiyeceğim saten bulmakta öyle kolay olmuyor, yazısı için Tık tık

Alix Avien Keçe Uçlu Eyeliner: Şimdiye kadar en kullandığım en bereketli en dayanıklı ve başarılı keçe uçlu eyeliner ilan ediyorum kendisini inanın kaç ay oldu kullandım hala da sürünce hiç yoktan sürülüyor çok memnun oldum parasını kuruşu kuruşuna hak ediyor. ayrıntılı okumak için ise Tık tık

Evet gördüğünüz gibi bitenler oldu destan :) okuduğunuz için Teşekkür ederim 
Sevgiyle Kalın :)


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM