Uni Care Göz Temizleme Diskleri Yorumlarım ! - Uni Care Eye Disc Review !



Uni care , göz makyajı temizleme, göz makyajı, uni care eye disc

Herkese Merhaba !!
Nasılsınız bakalım ? haftanın ilk günü umarım sendromsuz geçiyordur. Bugün sizlere uzun zamandır elimde olan ve yazıp yazmamakta kararsız kaldığım bir üründen '' Uni Care Yeşil Çaylı göz makyaj temizleme disclerinden''  bahsedeceğim. belki  merak edenler vardrr diyerekten yorumlamak istedim. Aslında ben bu ürünü tek başına almamıştım set halinde yani yanında temizleme mendilleriyle almıştım bu seti almamdaki amaç tamamen tembel olduğum günlerde yanımda olmalarını istememdi :) Mendillerinden resmen iğrendim ki o kadar pahalı olmasına rağmen zerre değmiyor onu tek başına alıp kullanmam gerek bile duymamıştım yazmaya ama bu ona göre daha başarılıydı sanırım neyse üründen bahsedecek olursam.


Dediğim gibi  Yeşil Çay losyonlu bir ürün , başka türleri de var sanırım ben turuncu kapaklı olan da görmüştüm ki, ürün şu şekilde bir kavanoz içerisinde 80 adet diskten oluşuyor, en sevdiğim yanı Paraben, Alkol ve Sabun içermiyor olması oldu.



Yuvarlak diskler her bir göz için ihtiyaca göre birer tane yada arkalı önlü kullanılabilir, ıslak mendilden daha kalın bir yapısı var diskler çok kuru değil ama çok da ıslak değil bence, gayet güzel de bir kokusu var, Gerçekten pratik olmak istediğim zamanlarda her zaman bunu kullandım. Ayrıca üründe sevdiğim bir tarafta kapağını açınca hemen kurumuyor olması baydır elimde hala ilk gün ki gibi de ıslak valla :) Temizleme konusunda ise günlük makyaj için yeterli buldum özel günlerdeki göz makyajlarınıda yetersiz gelebilir. Gözlerde yakma ya da tahriş gibi olumsuzluklar, söz konusu bile olmadı ben güvenilir bir ürün olarak tavsiye edebilirim. Ama öyle herkes de mutlaka olmalı da diyemem eğer indrimli bulursanız falan kullanın derim ama özellikle gidip alınır mı bilmiyorum. Bitince turuncu kapaklı olanı da denemek istiyorum bakalım o nasıl mış? neyse yavaş yavaş ben kaçar okuduğunuz için Teşekkür derim efenim
 Esen Kalın :=)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM