Catrice AllRound Concealer Paleti İnceleme !!



Catrice, Concealer, Rossman, kapatıcı, kapatıcı palet, blogger, kızarıklık, göz altı morluğu,

Selam Millet !! 

Nasılsınız, umarım harika bir gün geçiriyorsunuzdur ? Bugün ki konuğum Catrice kapatıcı paleti bildiğiniz üzere Catrice markası ülkemize geldi. Bildiğim kadar Rosmannlar da satılıyor fakat yaşadığım şehirde maalesef yok :( bu paleti ne kadar çok merak ettiğimi bilirmişcesine sevgili Zeynep hediye etmişti bana. Tekrardan teşekkürlerimi gönderiyorum canım arkadaşıma:) Ayrıca daha önce wet n wild markasının bu tarz bir paletini de yazmıştım ki okumak isterseniz ona da buradan ulaşabilirsiniz.
 Neyse Catrice Allround concealer palet hakkında ki düşüncelerime geçecek olursak.





Paletin içerisinde  ayrı ayrı görevleri olan 5 renk var bunlar 6 gr ürünler öncelikle ilk üç sırada bej renginin açık, orta ve koy tonları daha sonra pembe ve yeşil rengi mevcut. Ürünler öyle çok pata değil ama çok da sıvı değil bana kuru gibi gelmedi ürünü çok iyi bir şekilde ısıtmak gerekiyor ben fırçayla ya da süngerle uyguladım zaman o kadar etkisini görmedim en iyi parmakla etkisini gördüm, ayrıca bu üründe pıt pıt hareketlerle uygulamak pek başarılı değil parmakla bastırarak sürtme yoluyla uygulamak en iyi sonucu almanızı sağlıyor bence. Ayrıca ince bir tabaka şeklinde uygulayınca da çok iyi sonuç elde ettim.



En açık tonu çok açık  bana hiç uymadı nerede kullanacağımı şaşırdım açıkçası, ama aydınlatıcı olarak kullanılabilir bir renk, çok fazla kullandığım tonlar ise  pembe, orta ve koyu olanı cildimde kusurlu yerleri kapatmak için kullanıyorum. Ayrıca palette hiç kullanmadığım renk ise kesinlikle yeşil renk çünkü  cildimde kızarlık yok. Pembe tonunu ise çok sevdim göz altımdaki morluklara gerçekten iyi geldi  parmağımla ince bir tabaka halinde göz altlarıma uyguluyorum daha sonra ise palet içerisinden  koyu renkli olanı uyguluyorum gerçekten de koyulukları nötürlediğini fark ettim. 


Çok kuru göz altlarınız varsa kesinlikle çok iyi nemlendirin derim. ayrıca çok fazla kırışlık varsa da pek tavsiye etmem, Bence bu ürün yağlı ve karma ciltliler için çok uygun, Ürün az da olsa çizgilere dolma yapıyor, ama öyle kuru kuru durmadı  kalıcılığı pek iyi değil ama rahat 4- 5 saat göz altlarım da oksitlenme yapıp göz altlarımı iğrenç bir hale sokmadı. Bu kapatıcıyı kullandığım ilk zamanlarda transparan pudra  üstüne çekiyordum ama çok kötü durdu be gözlerimin altı top top oldu ondan sonra pudra kullanmadım kesinlikle, size de tavsiye etmem. Geldik bir inceleme yazısının daha sonuna. Benim düşüncelerim bu kadardı genel anlamda beğendim. Peki siz kullandınız mı  nasıl buldunuz ? Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Ayrıca yazımı okuduğunuz için şimdiden Teşekkür ederim.
Sevgiyle Kalın !








Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM