Orcapelli Organik Saç- Bıyık Bakım Kürü

orcapelli, saç sakal ve bıyık bakım kürü, köselik, saç dökülmesi, saç bakımı, saç çıkması, saç uzaması, saç ve sakal çıkması,

GÜNAYDIN MİLLET !

Haftanın ilk gününden sesleniyorum umarım sendrom yoktur maalesef bende fazlasıyla mevcut :( neyse  bugün size sendrom mendrom bırakmayan  bomba bir yağdan bahsedeceğim saç bakım yağlarına ve bakım kürlerine olan zaafımı bilen bilir. Bu ürünü de denemek istedim açıkçası, gerçekten önce hikayesi , sonra da faydaları etkiledi beni :) 



Öncelikle ürünün hayran bırakan sunumundan bahsedeyim tamamen doğallığı temsil eden 100 ml bir cam şişe içerisinde, tıpa şeklinde bir kapağı var tıpayı yavaşça çekmenizi öneririm. Ürün kimyasal madde, koruyucu, renklendirici vb. içermiyor. Tamamen organik ve soğuk pres yöntemiyle elde edilmiş tümü sertifikalı yağlardan elde edilmiş. Yanlış değilsem toplam 13 yağdan oluşuyor.
Ürün yorumlarıma gelecek olursak öncelikle yoğun bir baharat  kokusu var ki ben çok sevdim hiç rahatsız etmedi beni. Yaklaşık 6 haftadır kullanıyorum. Genelde kullanım şeklim şu şekilde oldu, banyodan 1-2 saat önce saç diplerime masaj yaparak uyguladım maskesini takıp o şekilde bekledim ve saçlarımı iyice yıkadım gerçekten olağan üstü bir kür diyebilirim öncelikle beni mutlu eden yanı küçük küçük saçlarımın çıkması inanın önden kakul gibi saçlarım çıktı ayrıca saç dökülmelerim %100 duru du bu şekilde olunca saçlarımda gürleşme ve canlılık oluştu görenler de soruyor saten maşallah saçların ne güzel olmuş diye gerçekten deçevremdeki herkese gönül rahatlığıyla öneriyorum abim de kullanmaya başladı o da memnun kaldığını söyledi bundan sonra gerçekten düzenli olarak bu yağı kullanmayı düşünüyorum. siz kullandınız mı ? ne düşünüyorsunuz eğer etkilerini gördüyseniz mutlaka bana yazın yazımın sonuna geldik okuduğunuz için teşekkür ederim .
Sevgilerimle 
Leyla .




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM