THE BALM PUT A LID ON IT FAR BAZI İNCELEME !!





Herkese Merhaba !! 

Bugün ki blog konuğum the balm put a lıd on ıt far bazı, aslında önce biraz far bazından bahsetmek istiyorum eskiden far bazımı vardı canım diyenleri duyar gibiyim. Merak etmeyin bende öyle düşünüyordum, ilk gördüğüm zaman gerek yok falan dedim de daha sonra blogger olmanın verdiği merak sayesinde denemek istedim. Önce daha uygun fiyatlı  bir baz almak istedim eğer fark yoksa  bile o bitince bir daha almam pahalı olanı da alıp boşuna almış olmam diye düşünmüştüm. Evet öncelikle ilk denediğim  Essence l Love Stage - Far Bazı   yazısı burada okuya bilirsiniz.



O biter bitmez farklı bir forma  sahip olan the balm put a lıd on ıt bazını aldım. Bu baz  tüp şeklinde bir ambalaja sahip  bu kadar ufak boyutlu olmasına bakmayın çok az bir miktar iki göze de rahatlıkla yetiyor. Krem renginde olan bu baz göz kapağında herhangi bir nötrleme falan yapmıyor, tam tersi sürünce şefaflaşıp sedefli bir his bırakıyor sürdükten sonra biraz bekleyince daha iyi sonuç alınıyor. 






Görüldüğü gibi kahve tonlarında ki farın  bazsız ve bazlı görüntüsü bu şekilde, bazın renk üzerindeki etkisini fazlasıyla görmek mümkün, çok başarılı bence ya,  ondan ziyade kalıcılığı muhteşem kesinlikle makyajı temizleyinceye kadar zamk gibi yapışık  kalıyor. Özellikle özel gün makyajları için çok gerekli diye düşünüyorum. oldukça bereketli bir ürün gönül rahatlığıyla önerebileceğim bir ürün. Bu bazı Gratiste indirimle 21 lira ya almıştım. 
Benim far bazı hakkındaki düşüncelerim bu kadar. Okuduğunuz için teşekkür ederim başka bir yazım da görüşmek üzere kendinize iyi bakın :) 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM