8 MART KADINLAR GÜNÜ İNDİRİMDEN ( Watsons, Gratis, Cosmetica,Migros,Bim) NELER ALDIM ?



SELAMLAR!!

8 mart kadınlar günümüz kutlu olsun Efenim ! biz kadınlara sadece bir gün değer verilsin istemiyoruz her gün  verilsin istiyoruz. Evet sadede gelecek olursak, Her yıl olduğu gibi Kadın bakımlı ve güzel olmalıdır sloganıyla bazı kozmetik mağazaları indirimler yapıyor  ben ihtiyaç alışverişi olduğunu düşündüğüm alışveriş postumu paylaşmak istiyorum sizlerle.


Öncelikle Gratis alışverişimden bahsedeyim çok fazla bir şey almadım ki bunlarda indirimde bile değillerdi sadece ihtiyaçtan çantama atmalık Fresh'n Soft 3 lü ıslak mendilleri ve Himalaya markasının nemlendirici kremi aldım krem 2,50 tl, ıslak mendiller de 2 lira gibi bir şeydi,


En sevdiğim indirimleri kesinlikle migros yapıyor ürünleri önce bindirip sonra indirmiyorlar gerçek fiyatından %50 indirimi düşüyorlar.
Gülşah markasının gül sularından 3 tane aldım fiyatı, 2,75 gibi bir şeydi 
Vaseline kakaolu nemlendirici kremi bunu da çok seviyorum ve her fırsatta bir tane kapıyorum fiyatı 2,75di,
Dermokil markasının tek kullanımlık maskelerinden iki tane aldım. 2,75 
Birtane de farklı Alman markalı çamur maskesi aldım bu da 3 lira gibi bir şeydi.
Lıonese markasının yüz temizleme fırçasını aldım. Ben daha önce migrostan bu markanın ayna ve temizleme süngerini almıştım ve memnun kalmıştım bunu da denemek istedim fiyat 4 liraydı.



Watsons alışverişim ise şu şekilde  Revlon markasında %50 indirim vardı. Uzun zamandır merak ettiğim Colorstay fondöteni aldım normalde 50 liraydı ben 25 liraya almış oldum ve kapatıcısı daha önce kullandım ve memnun kaldım tekrardan aldım 18,90 falandı fiyatı.
Rimmel London markasında da %30 indirim vardı fakat bu fondöten 3 liraya düşmüştü sağolsun orada çalışan bayanlar sıkı takipçim olduğu için ben watsons'a girer girmez bu ürünün fiyatının düştüğünü söylediler bana, gerçekten çok şaşırdım bu kadar düşmüş olmasına, bahsetmiştim mavi kapaklıyı da almak istediğimden çok iyi oldu valla bu konularda ballı olduğumu söylemeden edemeyeceğim :)


 Bim alışverişim ise şu şekilde Apaks 70 pamuğunu çok sevdim geçen ay bir paket bitirince tekrar aldım gayet memnunum tavsiye ederim.
Rituel de Beute markasının siyah nokta bantlarından aldım ben firmanın gönderiminden bu yana kullanıyorum gerçekten çok iyi olduğunu düşünüyorum. Sanırım Fiyatı 4 lira
Son zamanlarda Fe markasını çok duyuyorum Diş pastasının çok başarılı olduğunu duyunca aldım. 




Cosmetica alışverişimde ise iki parça bir şeyler aldım yine muhteşem indirimler yapan bir kozmetik mağazası diyebilirim Real Techniques makyaj süngerini uzun zamandır almak istiyordum ki bu indirimde 18,90 liraya bulunca kaçırmak istemedim çünkü baktıklarım arasında en uygunu buydu.

Bir diğer aldığım ürün ise Maybellıne affınıtone kapatıcısı bu benim ikinci ürünüm kullandım ve gerçekten çok beğeniyor ve başarılı buluyorum fiyatı da gayet cazip geldi bana 12,90 lira 

İşten benim indirim alışverişim bu kadarcıktı nasıl buldunuz bakalım ? 

okuduğunuz için teşekkür ederim 
Sevgilerle 
Mutlu Kalın :=)


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM