FARMASİ 5 ETKİLİ BB GÖZ ALTI KREMİ DENEYİMLERİM !





HERKESE KOCAMAN BİR MERHABA !

Nasılsınız bakalım umarım her şey yolundadır ? bugün sizlere yine merakımdan aldığım Farmasi markasının 5 etkili bb göz altı kremini kaleme aldım. Uzun zamandır elimde olan bu göz altı kremi bana çok az geldi ya hiç bereketli bir ürün değil :( Dur ! hemen olumsuz şeylerle başladım. Ben indirimle 15 liraya almıştım. Sanırım indirimsiz 30 lira gibi bir şey, neyse gelelim ürün hakkındaki düşüncelerime !

FARMASİ, KAPATICI, AYDINLATICI,

 Öncelikle minik mavi ambalajından bahsedeyim dediğim gibi 2 ml gibi bir miktar ki ben katalogda bu kadar küçük olduğunu hiç düşünmemiştim. Ürünün genel olarak açıktan ortaya, ortadan koyuya olmak üzere iki renk seçeneği mevcut. Bendeki ortadan koyuya olanı göz altı sorunları olan birisi olduğum için açık rengini tercih etmedim açıkçası.


Ürünü 5 etkisi şu şekilde:

  1. Koyu halka görünümünü kapatır. Peki öylemi açıkçası maalesef benim göz altı sorunlarımı gizleyemedi.
  2. Torba Görünümünü azaltır. Göz altlarımda çok fazla torba olmadığından bu konuda fikir veremeyeceğim.
  3. İnce çizgi görünümünü azaltır. Evet ince çizgi görünümünü azalttığını söyleyebilirim çizgilere dolma yapıp gıcık bir görüntü oluşturmadı.
  4. Göz çevresini aydınlatmayı sağlar. Bu konuda %100 katılıyorum aydınlatma konusunda oldukça başarılı buldum.
  5. Göz çevresini nemlendirir. Evet göz altını güzel nemlendiriyor kesinlikle pul pul kuruluk oluşturmuyor ki en sevdiğim özelliklerinden biri bu oldu.






Ayrıca Spf 15 içeriyor yazın gönül rahatlığıyla kullanılabilinir. ürünün verdiği aydınlık görüntü çok hoş, bu konuda herkes hemfikir galiba, kapatıcılığı da kişiden kişiye değişiyor bende yetersiz geldi ama göz altı sorunu olmayanlar rahatlıkla kullanabilir, ben daha çok aydınlatıcı olarak kullanıyorum ama bir daha almam bu ürünü kötü değil ama yetersiz maalesef :(
Benim Farmasi 5 etkili bb göz altı kremi hakkındaki düşüncelerim bu kadardı. Siz kullandınız mı sizce nasıl ?
 Umarım aydınlatıcı bir yazı olmuştur. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Sevgilerimle !

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM