KAPATICI DOSYASI,'' Hangi Kapatıcıyı Kullanmalıyım '' ?






Merhaba Blog Dünyası :)

Nasılsınız bakalım görüşmeyeli ? ben çok yoğunum bu aralar, maalesef yazmak istediğim yazıları bir türlü yazamıyorum. Gerçekten hiç fırsatım olmuyor azıcık boş bir zaman bulunca da böyle faydalı olacağını düşündüğüm konuları paylaşmak için bilgisayar başına geçiyorum işte, neyse  sadede gelecek olursak başlıktan da anlayacağınız üzere bugün ki blog konum kapatıcı dosyası ben elimde olan kapatıcılarımdan bahsedeceğim biraz umarım faydalı olur kapatıcı arayışında olan arkadaşlarıma
 iyi okumalar :)






1- Farmasi 5 Etkili BB Göz Altı Kremi: 
Göz altlarıma harika aydınlık veriyor kurutmuyor ve çizgilere dolma yapmıyor, likit yapıda bir ürün göz kremi diye geçse de form olarak kapatıcıyı anımsatıyor ve o niyetle kullanılıyor. Boyutu çok az geldi bana onun dışında verdiği aydınlık ve nem çok hoş gerçekten beğendim  fiyatı 30 küsür lira  bir şey ama indirim zamanlarında 15 - 16 liraya kadar inebiliyor. Ayrıntılı yazısı için Tık tık ..

2- Loreal True Match Kapatıcı 05 Sable Sand: 
Yine severek kulladığım bir kapatıcım daha aslında bunu aldığımdan bu yana hiç fondöten kullanmadım noktalar halinde yüzümün belirli bölgelerine bu kapatıcıyı sürüp sünger yardımıyla dağıtıyordum gerçekten kapatıcılığı oldukça başarılı o yüzden çok çabuk bitti :( Göz altlarındaki kapatıcılığına gelecek olursak öncelikle pembe alt tonlu bir kapatıcı olduğu için koyu halkaları güzelce nötrlüyor fakat  çizgilere dolma yapabiliyor gün içerisinde kurulukta oluşturabiliyor, sonuçta mat bitişli bir kapatıcı eğer bunun önüne bir nebze olsun geçmek istiyorsanız  göz altlarınızı iyice nemlendirin derim ayrıca en iyi sonucu parmaklarla pıt pıt uygulayınca alıyorum yine ıslak bir süngerle de uygulanabilinir. ayrınıtlı okumak için Tık Tık ..

3- Maybeline Affıtone Concealer- 05 Medium Beıge:
Sosyal medya özellikle IG takip eden arkadaşlar bilir bu kapatıcıya olan hayranlığımı, bittikçe tekrar aldığım bir kapatıcı şimdiye kadar göz altlarımdaki kusurlara en iyi cevabı veren kapatıcı diyebilirim. Kuşkusuz en sevdiğim özelliği çizgilere hiç denecek kadar dolması ve göz altlarını kurutmaması çok başarılı buluyorum gün boyu sabitlemesem bile topaklanma vs. yapmıyor ve göz altlarım kusursuz gözüküyor bendeki en koyu rengi ama tam ten rengiyle uyumlu sarı alt tonlu bir ürün. Fiyatı normalde 23 lira gibi bir şey ben genelde indirim zamanlarına denk getirip alıyorum 15 lira gibi bir fiyata ama en son cosmetica da baya düşmüştü fiyatı 12,90 aldım; gerçekten çok uygun fiyata oldukça başarılı bir ürün ayrıca ürünü ayrıntılı okumak isterseniz tık tık

4-LA Girl PRO Conceal HD Concealer Porcelain: 
Sevgili zeynep sayesinde tanıştım bu kapatıcıyla, bana çok çok açık gelmiş olsa da yapısını oldukça beğendim evet yoğun bir kıvamı var ve günlük kullanım için biraz ağır, yapısı çok hoşuma gidiyor. Dediğim gibi bana çok açık olduğundan ben aydınlatıcı niyetiyle kullanıyorum. Göz altlarıma gerçekten de hem pürüzsüz hemde hd aydınlık bir görüntü sağlıyor. Ben ilk fırsatta en uygun rengini  bulup almalıyım. Maalesef Türkiye de satışı yok sosyal hesaplar aracılığıyla satılıyormuş önerebileceğiniz birileri varsa mutlaka haber verin bana, almak istiyorum çünkü  :)  Ayrıca bu kapatıcının yazısı halihazırda yazılmış en kısa sürede yayınlayacağım.

5-Revlon Colorstay Concealer- 05 Medıum Deep: En sonuncu ise koyu rengine rağmen severek kullandığım Revlon kapatıcısı diğerlerine göre daha yoğun likit yapıda bir kapatıcı süngerli aplikatörü var yine uygulama şekli diğerlerinde olduğu gibi ya parmaklarla ya da ıslak sünger yardımıyla oluyor. Canlı bir görünüm veriyor diğer kapatıcılara oranla biraz pahalı gibi geldi bana indirimle 19 liraya falan almıştım. Aslında Ben bu kapatıcının kalıcılığını beğeniyorum. Bir daha ki indirimde orta tonunu almayı düşünüyorum. Ayrıntılı okumak isterseniz de Tık Tık ...

Evet geldik kapatıcı dosyasının sonuna benim elimde olan kapatıcılarım şimdilik bu kadar hepsi uygun fiyatlı ürünler tavsiyem almadan önce mutlaka deneyin ve bir süre inceleyin nasıl bir sonuç ortaya çıkıyor ona göre karar verip alın paranızı boşuna harcamamış olursunuz.

okuduğunuz için Teşekkür ederim Sevgilerle 
Leyla :)
*Umarım bu yazım gerçekten okuyanlar için bir nebzede olsa faydalı olmuştur. Güzel yorumlarınız ve tavsiyelerinizi mutlaka yorum olarak yazın :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM