REVLON COLORSTAY CONCEALER --- 05 MEDIUM DEEP.


watsons indirimi, revlon kapatıcısı, revlon colorstay concealer, kapatıcı,


Herkese Merhaba !!

Efenim bugün ki konuğum Revlon Colorstay Concealar bu kapatıcıyı yine bir Watsons indirim zamanında satış görevlisinin önerisiyle aldım. Kendisine de hediye geldiğini ve kapatıcılığının çok iyi olduğundan bahsetti hatta göz altlarıma uygulamam için ısrar etti bana çok koyu gibi gelse de göz altlarıma o anda cuk diye oturdu, hatta mağazanın içerisinde biraz öyle dolandım sonra baktım gayet iyi duruyor ve aldım. Size tavsiyem o an deneyin beğenirseniz de alın en azından boşuna paranızı vermemiş olursunuz. 

Göz altları sorunu, göz altı morluğunu kapatma, göz altı morluğu nasıl kapatılır.


Ürünün likit yapıda olup ucunda klasik süngerli bir aplikatörü var tabi ki onla uygulamak zor, yine her zamanki gibi bu tarz ürünleri parmakla pıt pıt şeklinde uygulamak gerekiyor ya da ıslak bir süngerle uygulanabilir. 


Bende ki rengi  sanırım en koyu 05 Medium Deep bilmiyorum daha koyu da vardır belki 
dediğim gibi bana biraz koyu gibi gelse de bir süre sonra ciltle bütünleşiyor hatta bazen açık renkli bir kapatıcıyla birlikte kullanıyorum o şekilde gayet daha iyi oluyor.


Sarı  alt tonlu bir ürün göz altlarındaki morluğu çok fazla nötrlemedi ama ben en çok göz altlarıma verdiği canlılığı sevdim kurutmuyor olması da çok iyi , hafifte olsa çizgilere dolma yaptı. Sabitlenmesi ise biraz zaman alıyor transparan bir pudrayla sabitlemenizi öneririm. Gün içerisindeki kalıcılığına gelecek olursak tek kelimeyle mükemmel, kusma yapmadı. Daha açık tonlarını da denemek istiyorum bu bitince alırım herhalde, aslında ben bu serinin fondötenini de merak ediyorum ama korktuğum şey renk ıskalası nasıl yapacağım hiç bilmiyorum sizce nasıl, almalı mıyım ? görüşlerinizi yazarsanız sevinirim:) bu arada hiç fark etmedim yazının sonunana gelmişiz okuduğunuz için teşekkür ederim 
Sevgiyle Kalın :)  

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM