Schaebens Ölü Deniz Çamuru Maskesi - Dead Sea Mer Morte



schaebens , ölü deniz çamur maskesi, dead sea mer morte, sivilceye son, sivilce kurutucu maske

Herkese Merhaba !

Bugün size yine memnun kaldığım bir maskeden bahsedeceğim. Sürekli farklı markaların maskelerini deniyorum bunu 8 mart kadılar günü indirim alışverişim sırasında migrostan almıştım bu ölü deniz çamuru maskesi Almanya da en çok satılan yüz maskesiymiş.
 Bu  maskenin sivilce ve siyah noktalarla savaştığı söylenince hemen denemek istedim.

                                 

Schaebens ölü deniz çamuru maskesinin problemli ciltlere çok uygun olduğunu düşünüyorum özellikle siyah nokta ve sivilce sorunu olan kişilerin mutlaka denemesi gereken bir maske keşke stok yapsaymışım diyorum bazen  Aslında içerik kısmını şöyle yukarıdan okuyabilirsiniz, Genel olarak  Yosun + Çamur + Mineraller içeriyor  Benim cildimde ne gibi etkisini gördüm diye sorarsanız öncelikle bu maske 1 yada 2 kullanımlık diye geçse de içerisinde 3- 5 kullanımlık ürün barındırıyor. Bildiğim kil tarzı bir ürün temizlenmiş cilde ince bir tabaka halinde uygulamak yeterli cilde uyguladıktan bir süre sonra ürün kuruyor ve cildi kurak araziye çeviriyor resmen :) ben bu durumu sivilcelerimi kurutması açısından sevmiş olsam da aksine cildimi kurutmasını hiç beğenmedim. Yağlı ve karma ciltliler çok rahat kullanabilir diye düşünüyorum ama kuru ciltlere hiç tavsiye etmem eğer kullanılacaksa  cildi sonradan iyice nemlendirmeniz gerekecektir.
maalesef ürünün ambalajını açınca hemen tüketmek gerektiğinden ben hafta da iki kez yaptım yaklaşık 4 kez falan kullanmış oldum. Sivilceler bir gece de kurur mu ? bu maske resmen kuruttu ayrıca dikkat çekmek amacıyla sadece bu maskeyi denedim ve özellikle çene altımda çıkan kocaman sivilcelerimi şipşak bir şekilde kuruttu ben çok sevdim bu maskeyi keşke daha önceden fırsat verseymişim diyorum migros dışında sanırım morhipo da gördüm fiyatı 10 lira gibi bir şey bence fiyatını fazlasıyla hak ediyor bir dahaki sefere kesinlikle stok yapcağım. Siyah nokta oluşumunu engelliyor hakkında bir şey diyemeyeceğim maalesef ama sivilcede çok etkili net ! 
Siz bu markayla karşılaştınız mı belki aranızda kullanan olmuştur ? siz ne düşünüyorsunuz ? 
okuduğunuz için teşekkür ederim bir daha ki postum da görüşmek üzere 
Hoşça kalın :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM