The Balm Balm Jovi RockStar Palette !



Herkese Merhaba !

Bugün ki konuğum uzun zamandır en çok yazmayı istediğim The Balm Jovi Paleti oldukça başarılı bir palet olduğunu hemen belirtmek isterim. Çok kararsızlıklar sonucu almıştım iyi ki almışım diyorum çünkü bir çok palette bulunan farların benzerleri ya da aynılarını barındırıyor. Toplamda 12 far 1 allık , 1 aydınlatıcı 2 de likit ruj yada allık bulunuyor. En sevdiğim yanı ayrıca allık ve aydınlatıcı almaya gerek kalmıyor. İsterseniz hep birlikte ayrıntılı bir şekilde bakalım !!

Arka kısmında her bir ürünü ayrı ayrı tanıtıyor.




Aslında kullanımı kolaylaştırmak adına iyi fikir !


İlk olarak en alt kısımdaki dörtlüden başlamak istiyorum ilk ikisi likit rujlar biri kahve tonlarında diğeri de capcanlı bir kırmızı aslında bunlar allık olarak da kullanılıyor ben daha o şekilde kullanmadım ama ruj olarak gayet güzel duruyor. ( kırmızı olanı değil tabi ki ) üçüncü sıradaki ise Disco- Disco adlı  aydınlatıcı ben aydınlatıcı insanı değilim o yüzden bu bana yetiyor ayrıca gidip bir far paleti parasına aydınlatıcı almama gerek yok herhalde. Ama bazen göz pınarlarımı ve kaş altını aydınlatmak için kullanıyorum gayet hoş duruyor.  sondaki ise pembe tonlardaki Pop ! Pop ! adındaki toz ürünü ister far ister allık olarak kullanmak mümkün ben allık olarak tercih ettim gayet güzel doğal bir görünüm veriyor.




Far paleti dörderli olarak üç kısıma ayrılmış ki her bir bölümün ayrı bir adı var mesela yukarıda ki paletin ilk dörtlü kısmı bu kısmın adı Heavy Metal - Heavy Metal  beyaz - sarımsı - yeşil ve bordo tonları olan bu kısmın farlarında ayrı ayrı isimleri var, oldukça pigmentliler ayrıcada sim içeriyorlar,  en alttaki gerçekten gece makyajında kullanınca muhteşem oluyor. 


                                


Ortadaki Dörtlü de Clasical- Clasique burada ki farlar tamamen mat ama pigmentleri gerçekten harika  okla gösterdiğim en üsteki  Adagio adlı ten rengi çok süper göz makyajında harika bir astar oluşturuyor son zamanlarda kullandığım en iyi farlardan biri, göz kapağındaki kusurlu ve damarlı görünümü kapatıyor. Onun altında ki kahverengi olan Allegro rengini de severek kullanıyorum özellikle katlanma bölgesinde nefis duruyor.



 Paletin en son kısmında ki dörtlük olan Alternative- Rock Alternatıf kategorisindeki farların renkleri de bu şekilde en üsteki Blink 1982  ve en alta ki Third Eye Blinded renkleri favorilerim, oldukça başarılılar biraz metalik renkler yani içerisinde ufak simler barındırıyor.
Benim The balm balm jovi paleti hakkında ki düşüncelerim genel anlamda bu kadarcıktı. Bana soracak olursanız oldukça kullanışlı bir palet, tüm ürünleri barındırması ayrı bir avantaj:)  
Peki bu palet hakkında siz ne düşünüyorsunuz ? Sizin The balm ürünlerinde favorileriniz var mı ?

































Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM