Watsons Superdrug BB Krem 5-in-1 Kusursuzlaştırıcı Gündüz Kremi !

watsons, bb krem nedir, bb krem, kusursuzlaştırıcı krem, gündüz kremi, makyaj, pürüzsüz cilt,

 Herkese Merhaba !!


 Bugün size ilk defa denediğim bir üründen bahsedeceğim bu ürün Watsons mağazalarında satılan superdrug markasına ait BB krem, Açıkçası şimdiye kadar kullandığım tüm watsons markalı ürünlerinden çok memnun kalınca bu bb kremini denemek istedim. 



Bilindiği üzere watsons kendi markası olan ürünler hayvanlar üzerinde test yapmıyor ve paraben içermiyor ki bu en sevdiğim özellikleri diyebilirim. BB krem hakkındaki fikirlerime gelecek olursak ürün 50 ml bir ambalajın içerisinde yer alıyor.
Ürünün Lıght  ve Medium olmak üzere iki rengi mevcut, bendeki medium, Ürünün çok katı olmayan klasik bb krem kıvamı var, ciltte yapış yapış bir his bırakmıyor dağılımı oldukça kolay adeta renkli nemlendirici denebilir, herhangi bir kapatıcılığı yok ayrıca cildi  öyle kusursuzlaştırıcı bir etkisini maalesef göremedim. Kullandığım diğer bb kremler gibi değil cildimi hafif nemlendirdi o kadar. Ben makyajdan önce baz şeklinde kullanıyorum. Tek başına işlevi yok maalesef yabancı bloggerlar baya sevmiş ama valla niye yalan söyleyeyim bir daha almam neyime gerek 16,90 liraya daha başarılı bb kremler alırım :) ayrıca spf 15 içeriyor ki bu yaz ayında yetersiz kalacaktır.
onun dışında bereketli bir ürün çok az bir miktar tüm cilde yeterli geliyor. 
Neyse benim düşüncelerim bu kadardı aklınızda bulunsun diye paylaştım öyle ahım şahım bir şey değil yani alacak olursunuz fikir olsun. 
 Okuduğunuz için teşekkür ederim 
Esen Kalın




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM