BIODERMA PHOTODERM MAX ULTRA FLUİD LİGHT --- BIODERMA GÜNEŞ KREMİ



bioderma, güneş kremi, güneş koruyucu krem, kozmium


Merhabalar !

Havalar yavaş yavaş ısınmaya başlamışken yaz aylarına uygun bir üründen '' Bıoderma photoderm max ultra fluid ligh''  bahsedeceğim.  Öncelikle bu ürünle www.kozmium.com sayesinde tanışma fırsatı buldum ki şuan sitede %50 indirimli fiyatla satılıyor incelemek isterseniz Tık Tık .. 
Üründen biraz bahsedecek olursak,  
Bu ürün Hassas, karma ve yağlı ciltler için ultra akışkan ve açık renkli bir dokuya sahip güneş koruyucu bir krem, Güneşe karşı çok hassas ciltler, solgun ve çilli ciltler, çok yoğun güneş ışığına maruz kalan ciltler için özel tasarlanmış olan bu krem İnce uçlu tüp formatı sayesinde kolay uygulama sağlıyor. 



Ultra hafif ve renkli  bir dokuya sahip olan bu krem yağlı bir tabaka ve beyaz beyaz izler bırakmıyor. Açık renkli dokusu sayesinde cilt tonunu eşitliyor ve cildin pürüzlerini örtmeye yardımcı oluyor.



Ciltte yayılımı oldukça kolay, makyaj altına ön hazırlık bir baz olarak kullanmak da mümkün,  kalıcılığını oldukça beğendim bazen makyaj yapmaya bile gerek bırakmıyor desem yeridir. Turuncumsu bir renge sahip bu da cildin yorgun görünümünü oldukça azaltıyor yalnız '' Çok açık tenli kişilerde bu renk biraz koyu gelebilir, en açık tonunu  ya da beyaz renkli koruyucuyu denemelerini tavsiye ederim'' 
Ürünün, güneşin zararlı ışınlarına karşı korumasını çok beğendim. Ayrıca bazı güneş kremleri benim cildimde yağlı bir tabaka şeklinde kaldıklarından sivilce oluşumuna neden olabiliyor. Fakat bu kremde kesinlikle böyle bir durum söz konusu değil. Çok başarılı bulduğum bu güneş koruyucu kremini biter bitmez yenilemeyi düşünüyorum normalde 70 lira gibi bir fiyatı var sanırsam ama indirim zamanında uygun bir fiyata almak mümkün ! Siz bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz ? 
Okudunuz için çok teşekkürler Değerli yorumlarınızı yazmayı unutmayın ! 
Hoşçakalın :)




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM