LA Girl PRO Conceal HD Concealer Porcelain !


Merhaba Efenim !!!


Bugün ki konuğum son zamanlarda herkesin dilinde olan ve tabi benimde oldukça merak ettiğim bir ürün kullanmak için geç bile kaldığım  La Gril Pro Conceal hd concealeari ,Sevgili Zeynep sağolsun bana hediye etti, bu merakımı gidermiş oldu. Özellikle son zamanlarda gerek yabancı youtuberlar gerek Türk güzellik bloglarından baya methini duyar olmuştum. Çok fazla renk çeşidi var sanırım. Zeynebim de bu rengi göndermiş bana  Hemen concealealer hakkındaki düşüncelerime geçmek istiyorum. 

                         

Ürünün tüp şeklinde ucu fırçalı bir ambalajı var daha önce hep ucu sünger aplikatörlü kapatıcılar kullandığım için bu biraz tuhaf gelmiş olsa da ilk kez denemenin de heyecanı vardı yani ayrıca kullanımı çok da kolay geldi bana ürün ilk başta hemen gelmiyor fırçaya biraz tüpü sıkmak gerekiyor ki daha sonra fırçanın ucuna ürün geliyor fırça sayesinde istenilen bölgeye istediğiniz miktarda uygulayabiliyorsunuz :)  




Bana oldukça açık gelen bu rengini ben daha çok aydınlatıcı olarak kullanıyorum, çünkü göz altlarım biraz sorunlu ve bu kadar açık bir renk kullanırsam daha göz altı morluklarımı daha da belirginleştirebilirim,bunun korkusuyla önce corecter uyguluyorum  yada daha koyu bir kapatıcıyla karıştırıyorum.
 Ben dediğim gibi  daha çok aydınlatıcı gibi kullanıyorum.Tüm göz ve ten makyajımı bitirdikten sonra göz altlarıma burun üstüne ve çene kısmına çok aşırı yoğun olmayacak şekilde fırçanın ucuyla dokundurup bazen parmağım bazende makyaj süngeriyle dağıtıyorum gerçekten oldukça kusursuz gözüküyor oldukça da aydınlık aslında en yakın zaman da bana en uygun rengini almayı düşünüyorum. Çünkü kapatıcılığının çok iyi olduğunu düşünüyorum, ayrıca kalıcı da bir ürün çok çabuk sabitleniyor ve çizgilere minimum şekilde doluyor. Keşke Türkiye de de olsaydı sürekli alacağım bir ürün olurdu.
 Benim düşüncelerim bu kadardı. Siz bu ürün hakında ne düşünüyorsunuz ya da alabileceğim her hangi bir yer var mı ? yardımcı olursanız sevinirim. 

Sevgilerimle
Leyla !




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM