LE PETIT MARSEILIALS BEYAZ ŞEFTALİ VE NEKTARİN DUŞ JELİ YORUMLARIM !




Merhaba !

Bugün ki konuğum Le petit marseılıals markasının beyaz şeftali ve nektarin duş jeli !  aslında daha önce lavanta balını almıştım ve gerçekten çok beğenmişim onun yazısını buradan okuyabilirsiniz. Tık Tık 
Beyaz şeftali ve nektarin duş jeli de ondan sonra merak ettiklerim arasında olduğundan ilk fırsatta hemen aldım yorumlarıma gelecek olursak.




Bir duş jelin de herkes gibi benimde aradığım öncelikle yumuşaklığı daha sonra da kokusudur. Maalesef ben bu duş jelinin kokusunu hiç mi hiç beğenmedim bildiğin 25 krşluk meyve suları gibi kokuyor kız kardeşime resmen dalga konusu oldum :) aslında bu koku kapağı açınca direkt geliyor ama banyoda o kadar gıcık durmuyor ya :) Saten koku o kadarda kalıcı değil ki Allahtan kalıcı değil . Gelelim performansına iyice köpüren bir duş jeli ayrıca  iyi temizliyor ve durulanması da oldukça kolay verdiği yumuşaklığı da iyi vücudumu kurutmadı. Ben serinin diğerlerini de denemek istiyorum açıkçası bakalım diğerleriyle anlaşabilecek miyim ? Siz bu duş jeli hakkında ne düşünüyorsunuz kullananlar mutlaka vardır ya da ne bileyim önerdiğiniz falan varsa denemek isterim ? Neyse bu şekilde yazımın sonuna gelmiş bulunuyorum okuduğunuz için teşekkür ederim.
Esen Kalın :) 
Leyla !

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM