Limonian Hıgh-End Touch BB Kremli Fondöten 23 Natural Beıge


Herkese Merhaba ! 

Nasılsınız bakalım, umarım her şey yolundadır ? bugün size benimde yeni tanıştığım kore menşeili bir marka olan Limonian BB kremli  fondötendeninden bahsedeceğim. Bilindik üzere son zamanlarda oldukça popüler olan ve herkes tarafından çok beğenilen bir ürün ki artık benimde deneme zamanım gelmişti bile :) ürün hakkındaki yorumlarıma gelecek olursak.


Fondöten siyah dikdörtgen bir ambalaja sahip, kapağı alışık olduğumuz fondötenlerden çok çok farklı silindir şeklinde bir süngeri var 


İşte ürünün dışarıya çıkması için yanda görülen bu düğmeye 8-9 kere basmak gerekiyor.





Bu şekilde ürün çıktıkça yüze uygulanıyor dediğim gibi önce garipsedim ama kullandıkça çok hoşuma gitti  ürünün hafif bir yapısı var ve orta dereceli kapatıcılıkta. İçerisinde spf  34 var bu çok iyi yazın gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. 23 Natural Beıge rengi benim cildimle uyuştu. Günlük kullanım için oldukça başarılı buldum karma cildimde sivilcelenme, yağlanma, oksitlenme vb. durumlar olmadı. Çok güzel bir aydınlık veriyor, oldukça memnun kaldım fiyatı 38 lira sitesinden incelemek isterseniz BURDAN bakabilirsiniz.

Siz ne düşünüyorsunuz bu ürün hakkında, aranızda deneyimleyenler oldu mu ?

Okuduğunuz için teşekkür ederim :=)

Sevgilerle 

Leyla 



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM