QUICK FIX FACIALS ANTI BLEMİSH MUD MASK - SİVİLCELİ CİLTLER İÇİN ÇAMUR MASKESİ YORUMLARIM !!


Sivilceli ciltlere maske, sivilce maskesi, ölü deniz çamuru maskesi, çamur maskesi,

SELAM MİLLET !

Maskelere olan merakımı beni takip edenler bilir,  cilt tipime göre olan maskeleri sürekli denemeye çalışıyorum. Öncelikle benim cilt tipim civilceye meyilli karma, Bugün sizlere uzun zamandır aklımda bulunan ve sonunda deneme fırsatı bulduğum, Sivilceli ciltler için olan Quıck Fıx Facıals markasının Çamur maskesinden bahsedeceğim. Bu markanın birde kuru ciltler için olanı var yani nemlendirici özelliği olan onun pembe renkli bir ambalajı ilgilenenler bakabilirler. Benim bu maske hakkında ki düşüncelerime gelecek olursak.











 Maskenin içeriğinden ve etkilerinden bahsedeyim; Ölü denizi çamuru - cidin ürettiği yağı emer ve kontrol altına alır. Salicylic Acid- kirleri cillten uzaklaştırmaya ve gözenekleri sıkılaştırmaya yardımcı olur. Çay Ağacı Yağı- cildi sivilcelerde arındırmaya ve tekrar oluşmalarını önlemeye yardımcı olur.
Maskenin yapısı ise çok yumuşak köpüğümsü bir kıvamda ayrıca uygulaması oldukça kolay, sürerken biraz yağlı gibi geliyor ama en kısa zamanda yüz kuruyor ve cilt gerilmeye başlıyor çok fazla yağlı ciltlilerde ise  cilt bildiğin maskeyi emiyor denedik yani . Ben özel hal günlerdi olamak üzere çoğu zaman sivilce sorunu yaşayan bir insan olarak bu maskeyi kullanmayı şart bildim. Daha önce birinin kullanıp yorumladığını göremedim ama belki vardır.
kullanım şekli; 
Cildimizi iyice temizlediğimizden emin olduktan sonra maskeyi cilde kalın bir tabaka halinde uyguluyoruz ve yaklaşık 10-15 süre ciltte kuruyana kadar bekletip ılık su yardımıyla cildimizden çıkarıyoruz. 

Bana göre maske oldukça işe yaradı bu maskeyi kullandığımdan beridir yüzümde sivilceye dair hiç bir şey yok ayrıca gözeneklerimin sıkılaştığını ve yüzümün renginin oldukça açıldığını fark ettim. Hatta son zamanlarda kullandığım tek ürün bu  gören de soruyor yüzüne ne yaptın bize de  söyle falan diyorlar.
Hafta bir kez yapılması öneriliyor gerçi ben hafta 2 kez uyguladım ama :) 
Fiyatı: 14,90 
 Aranızda bu ürünü kullananlar var mı? 
Okuduğunuz için teşekkür ederim başka bir yazımda daha görüşmek üzere hoşçakalın 
Leyla !

Yorumlar

  1. sivilce lekelerine iyi geliyor mu?

    YanıtlaSil
  2. Bende denedim ve hâlâ kullanıyorum işe yarar ama sivilceniz fazlaysa doktora gitmenizi öneririm

    YanıtlaSil
  3. Bende kullanıyorum çok memnunum daha doğrusu memnundum fakat son zamanlarda sivilcelerim arttı have yüzümssaslasti bu ürünü artık kullandigimda yüzüm kızarıyor.

    YanıtlaSil
  4. Leyla hanım merhaba,
    ben bu ürünü kullanmak istiyorum ama malesef bulamadım.
    siz kullanmaya devam ediyorsanız yardımcı olabilir misiniz!
    Gratis mağazası'nda olduğunu söylediler sordum depolarında kalmamış.
    ürünün satışı başka bir mağaza da varmıdır.
    teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM