Real Techniques Miracle Complexion Sponge İnceleme !


















Herkese Merhaba !

Nasılsınız bakalım umarım her şey yolundadır ? haftasonuna girmenin mutluluğunu yaşıyorken, size son zamanlarda sık sık kullandığım, Real Techniques markasının turuncu renkli süngerinden bahsetmek istedim böyle kanlı canlı durduğuna sakın aldanmayın çoktann yıprandı bile :) Bundan önce farklı markalardan yaklaşık iki sünger daha denemiştim tabi ki en beğendiğim Real Techniques süngeri oldu.  Sebebine gelecek olursak öncelikle biçim olarak yüzün tüm bölgelerine ürünü kolayca ulaştırabilecek şekilde tasarlanmış.








Uç kısmı göz altlarına ve burun kenarlarına daha iyi ulaşabilmesi adına sivri bir formda olup alt kısmı ise daha düz biçimde olup yanak vb geniş alanlarda ürünü daha iyi uygulamak için adına tasarlanmış.



 Süngerin kullanımı şu şekilde :

Öncelikle süngeri suda biraz bekletiyoruz süngerin suyunu iyice sıkıp, çok kurutmayacak bir şekilde peçeteyle nemini biraz alıyoruz daha sonra da istediğim şekilde kullanıyoruz. Sünger bana göre çok çabuk kuruyor gibi geldi ama yine de oldukça başaralı buldum. ayrıca bir ayı doldurmadan sünger hemen yıprandı. Yalnız hemen hemen her gün kullandım ki yıpranması oldukça normal. Ürünün fiyatı 40 lira gibi bişeyken indirim zamanlarında 20 liraya kadar iniyor. Daha önce neden almamışım dediğim bu süngeri bundan sonra hep alacağım gibi gözüküyor:)  benim genel anlamda Real Techniques süngeri hakkındaki düşüncelerim bu kadarcıktı. Siz bu süngeri kullandınız mı neler düşünüyorsunuz ?
Şimdilik görüşmek üzere 
Hoşçakalın :)  
Leyla!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM