Bitenler #10

















Selam Millet !
Nasılsınız iyi misiniz umarım her şey yolundadır? Bu arada herkesin  kandili  mübarek olsun dua ederken beni unutmayın olur mu ? Neyse konuma geçecek olursam bloğumun bugün ki konuğu uzun zamandır yazacağım dediğim ama ancak fırsat bulduğum geleneksel  9. bitenler postu,  evet şimdi neler bitmiş  neler bitmeden çöpe gitmiş neler sevilmiş nelerden nefret edilmiş bakalım :) 

 1- Nivea Makyaj Temizleme Suyu : Malesef diğer temizleme sularına göre sınıfta kaldı aslında ilk başlarda sever gibi olmuştum ama maalesef Garnierin yerini tutmadı özellikle göz makyajımı silerken çoook yetersiz geldi bana kolay kolay almam diye düşünüyorum. Ayrıtılı yazısını okumak isterseniz. Tık Tık ...

2-Bioderma Sensibio H2O Solutıon Mıcellaıre : Evet en çok sevilen makyaj temizleme suyu olarak ilan edildi lakin ben bu kadar para vereceğime garnıer alırım daha iyi çünkü performansları hemen hemen aynı. 

3-Garnıer Kusursuz makyaj temizleme suyu: Evet gelelim bir çok kez bitirip tekrardan aldığım uygun fiyatlı makyaj temizleme suyuna ben gerçekten severek kullanıyorum ayrıca tüm makyajımı kolaylıkla çıkarıyor. 
4- Gülşah Gül Suyu: Öncelikle bu markayı migrostan aldığımı belirtmek isterim. Ben gül suyunu daha çok tonik olarak grkullanıyorum cildi nemlendiriyor ve gerçekten rahatlatıyor tavsiye ederim. 


5- Pantene Saç Kremi : Son zamanlarda severek kullanıp bitirdiğim bir ürünümde Pantene'nin yağ terapisi serisi saç kremi öncelikle kokusundan biraz bahsedeyim oldukça güzel ve kalıcı, karışmış saçları  çok iyi açıyor ve yumuşacık yapıyor.
6- Tresan Isırgan Otu Şampuanı: Yine severek kullanıp bitirdiğim hatta tekrar yenilediğim Tresan markasının ısırgan özlü şampunı saçları yumuşatmıyor ama besliyor ve canlandırıyor. 
7- Elidor 2'si Birarada : Bu şampuanda gayet güzel ilk defa kullandım bu seriyi o yüzden küçük boyutunu almak en mantıklısı geldi bana saçları güzel yumuşatıyor ama sanki biraz da olsa dökülme yaptı.
  
 8-Neutrogena Visibly Clear (Siyah Nokta Temizleyici Tonik): Sürekli kullandığım bir tonik bittikçe yeniliyorum ama bu sefer almadım. Farklı bir markanın toniğini kullanmak istiyorum öneriniz varsa alırım. 
9- Nivea Canlandırıcı Temizleme Jeli : Sanırım bu benim biten ikinci kutum denemek amacıyla alıp kullandım ve sevmeye başladım oldukça güzel bir ürün özellikle yağlı ciltler ve karma ciltler için çok iyi bir jel hafif kurutuyor ama olsun sivilce olmasından iyidir. 
10- Dead Sea Mud Spa Maske : Evet maske manyaklığıma bir yenisini daha eklemiş bulunuyorum. Watsonstan aldığım bu maske ölü denizi çamur maskesi aslında daha çok yabancı bloggerlarda görüyordum oldukça da merak ediyordum tek kullanımlık bir maske olduğundan çok fazla bir etsini göremedim açıkçası. 
















11-12  Le Petit Marseıllals  Lavanta Balı & Beyaz Şeftali ve Nektari Duş Jelleri : Açıkçasını söylemek gerekirse sürekli almaya çalıştığım duş jeli markası oldu bile gerçekten özellikle lavantalı olana hastayım yapısı ve kokusu çok güzel diyebilirim cilde verdiği temizlik hissini seviyorum. Beyaz Şeftali olanın kokusu da ömrümü yedi bildiğin meyve suyu kokuyor maalesef bu tarz kokular hiç bana göre değil bir daha alacağımı sanmıyorum.
13- Madam Coco Krem Duş Jeli : Madam coco'nun kozmetik bölümünü daha önce hiç kullanmamıştım ama orada ki satış danışmanı ürünlerde bir alana bir bedava kampanyası olduğunu söyledi ayrıca bu duş jelini kendisinde kullanıyormuş önerdi aldım. Güzel bir ürün duştan sonra nemlendirici sürmeye gerek kalmıyor. Severek kullandım bir daha indirim olursa tekrar edinirim bir tane çünkü beğendim.
14-Krauterhof Body Lift Gel – İnceltici ve Sıkılaştırıcı Vücut Jel:  Bu jeli çok başarılı bulduğumu söylemeliyim bir kutu bitti yenisi yolda ayrıntılı yazısı için Tık Tık ..

İşte benim Bitenler yazım bu kadardı. Okuduğunuz için teşekkür ederim umarım fikir verebilmişimdir. 
Görüşmek Üzere Hoşçakalın :=)


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM