Maybeline Newyork The blushed Nudes Far Paleti İnceleme !









HERKESE MERHABA !!

Nasılsınız bakalım umarım her şey yolundadır malum ramazan ayındayız.  Allah tuttuğumuz tüm oruçları kabul etsin. Bloğumun
bugün ki konuğuna gelecek olursak, yakın zamanda türkiye kozmetik mağazalarında yerini alan  Maybelline the blushed nudes far paleti özellikle takip ettiğim yabancı bloggerlarda görüp kıskanıyordum. Türkiyeye geldiğini duyunca koşup aldım. Renkleri tamamen benlik diyebilirim. Neyse ürünü biraz inceleyelim.

Maybelline, far paleti, makyaj blogu, düğün makyajı, pastel far,

Palet plastik yapıda bir ambalaja sahip olup toplamda bir birine yakın tonlarda 12 renkten oluşuyor.





Üsteki farlar daha açık ve pastel tonlarda pigmentleri ise tamamen hayal kırıklığı diyebilirim özellikle pembe tonlar ağırlıkta olup hiç opak değil, evet günlük kullanıma uygun olabilir. Fırçayla uygulandığında kesinlikle rengini bu kadar net vermediğini belirtmek isterim. Parmakla ve iki kat uygulayınca daha rengini biraz daha veriyor diyebilirim.
 
                      
Alt ksımdaki 6 far ise daha koyu renklere sahip, gül kurusu, lacivert , pembe ve kahve tonlarından oluşuyor diğer renklere göre daha pigmentli içerisinde minik ışıltılar var ve bir kat da bile oldukça güzel rengini veriyor. Farlar genel anlamda iyi yeni başlayanlar için ideal bir far paleti diyebilirim. Sevmediğim yanı fazla dökme yapıyor özellikle alttaki renkler aşırı tozutuyoor ama önce göz makyajınızı yaparsanız bu sorun ortadan kalmış olacaktır.
Ben Gratis mağazalarından indirimle 27 lira gibi bir fiyata almıştım. Siz bu paleti kullandınız mı? Düşüncelerinizi yorum olarak yazarsanız sevinirim. Bir başka postumda görüşmek üzere Hoşçakalın :=)
Sevgiler 
Leyla !

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM