2016 Temmuz Ayı Favorilerim

Herkese Merhaba !

Uzun zamandır yazmadığım bir başlıkla sizlerleyim yani aylık favorilerim baya zaman olmuş yazmayalı farkedince hemen kaleme aldım:)  bu aydan itibaren düzenli olarak aylık favorilerimi bir aksilik çıkmadığı sürece yazmaya kararlıyım. Umarım başarabilirim :) Neyse çok uzatmadan başlayalım .






Resim yazısı ekle

1-Bioderma Sebium Gel Moussant : Özellikle yaz aylarında tek kullandığım temizleme jeli diyebilirim çünkü karma olan cildim yazın özellikle T bölgesi oldukça yağlanabiliyor. Bu jelinde özelliği fazla yağı temizlemesi  olduğundan severek kullanıyorum ayrıca cildi nazikçe derinlemesine  temizliyor. Ayrıntılı yazısı gelecek :)
 2-Bıota 59 Elements Natural Allık: Temmuz ayında en severek kullandığım allığım tamamen doğal içerikli bir ürün rengi o kadar naturel duruyor ki yanaklara hafif ışıltı ve renk veriyor aşırı pembe renkleri sevmeyenler rahatlıkla kullanabilirler.
 3-Clınıque Göz altı Kapatıcısı: Hatırlarsanız bu kapatıcıyı Hafifeal.com sitesinden 44 lira gibi bir fiyata almıştım tüp şeklindeki ambalajı oldukça kullanışlı diyebilirim ayrıca yoğun bir ürün çok az bir miktarı bile oldukça yeterli geliyor, bu yüzden uzun zamandır elimde severek kullanıyorum.
4- Pot O'Miracle | Kissable Lip Elixi: Aşırı gül kokusu dışında çok beğedim. Malesef yaz kış çatlayan dudaklarım var bu serisi de çatlayan dudaklar için olanı ben her zaman her yerde yanımda taşıyorum çünkü dudakları oldukça nemlendiriyor ve hafif pembe bir renk veriyor :)
5-Limonian Zsole Spf +50 Güneş Kremi: Temmuz ayında tek kullandığım güneş kremi buydu sanırım çok kullanımlı bir ambalajı var yani bir tarafı sprey şeklinde bir tarafıda normal kapaklı jel şeklinde ben spreyli kısmı kullanışlı bulmadım. Ürün beyaz renkli likit bir yapıya sahip cildimde beyaz beyaz durmuyor güzel bir nemlendiricide ayrıca, 50spf koruma içeriyor şimdilik memnunum zamanla ayrıntı postunu gelecek. 
6- Maybellıne Color Tattoo On And On Bronze : Bu ürün bron tonlarında tekli bir far özellikle temmuz ayında hiç elimden düşürmedim. Oldukça kullanışlı ayrıntılı yazısı için. Tık Tık
7-H&M Makyaj Süngeri: İnstagram dan takip edenler bilir geçen ay H&M küçük bir alışverişim olmuştu aldıklarım arasında mor renkli süngerde vardı ben bu süngeri çok sevdim hatta bütün makyajlarımda hep bunu kullandım oldukça dayanıklı olduğunu söyleyebilirim çünkü RT gibi iki kullanmada deforme olmadı hala da kullanıyorum oldukça yumuşak likit ürünleri çok iyi dağıtıyor bir çok sünger de olduğu gibi ürün emmesi olmasa daha iyi olacak ama fiyatına göre idare eder.
8- H&M Glow Bronzıng Powder: Benim Temmuz ayında en sevdiğim ürüne geldi sıra :) İndirimli aldığım bu brozer gerçekten harika bişey özellikle esmer tenlilerin bayılacağı ışıltı bir ürün 
9- Golden Rose & XP Dudak Kalemleri: Evvet ikisinin rengide oldukça idealı diyebilirim ama yapıları ve sürümleri o kadar başarılı  ki temmuz ayı boyunca elimden düşürmedim diyebilirim.
10-Bıota 59 Elements Vücut Losyonu: Vanilya kokusuyla aklımdan alan bu vücut losyonu gerçekten çok başarılı tamamen doğal içekli olan bu losyon vücudu çok güzel nemlendiriyor kokusu ise çok kalıcı benden tam puan alan bir ürün oldu .
11- Xp Yelpaze Fırçası: Sanırım Xp markasının en popüler fırçası bu aydınlatıcı için tasarlanmış br fırça oldukça da başarılı.
12-Elseve 2'li Bakım İksiri : Daha önce yağını kullanmış ve çok beğenmiştim  Buda 6 mucizevi yağ diye geçiyor ama su gibi bişey kesinlikle ağırlık yapmıyor ve saçların kolay taranmasını sağlıyor.

Evet Geldik bir postun daha sonuna nasıl buldunuz yazımı umarım beğenmişsinizdir. Ayrıca bundan sonra her ayın favori ürünlerimi yazmamı istiyorsanı mutlaka yorum olarak bırakın Görüşüz Esen Kalın :=)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM