GOSH BB KREM DENEYİMİM !









 HERKESE YENİDEN MERHABA !!

Nasılsınız bakalım umarım her şey yolundadır. Son zamanlarda  ülkemizin içerisinde bulunduğu durumdan ötürü, gerek blog gerek diğer sosyal medya hesaplarımdan pek fazla paylaşım yapmak gelmedi içimden. Oysa o kadar birikmiş yazı beni bekliyor ki Bismillah deyip başladım . Bu ay bloğumun ilk konuğu  Gratis mağazalarında standı bulunan Gosh markasının BB kremi sizlerde benim gibi  yaz aylarında  ağır kalıp gibi duran ya da sıcaktan mum gibi eriyen fondötenler yerine bb krem kullanmayı tercih edenlerden misiniz? o zaman  postu okuma ya devam edebilirsiniz:)

Ürün  mat siyah şık bir  tüp şeklide ambaja sahip, unutmadan beni en mutlu eden yanı aldığım zaman tüpün ağzının jelatinle kapalı olmasıydı keşke tüm ürünlerde bu şekilde kapatılıyor olsa. Ürün çok sıvı bir yapıda değil çok kolay bir dağılımı var ben en güzel sonucu kesinlikle ellerle aldım yavaş bir şekilde cilde tampon hareketlerle uygulayınca cilt gerçekten çok iyi oluyor. 













 Aslında bu bb kremi almamdaki amaç fondöten altına baz olarak kullanırım düşüncesiydi. Gratis te sanırım toplam üç renk mevcuttu ben orta tonu yani 02 Beıge aldım evet ben esmer biriyim ama bu bb krem küllü bir tona sahip lakin ciltte bembeyaz durmuyor tam aksine cildin rengiyle anında bütünleşiyor diyebilirim. fondöten tarzında bir ürün değil yani bu kremden kapatıcılık beklemeyin.

Cildin renk tonunu düzenliyor ve elimde de gördüğünüz gibi cildin aydınlık ve canlı gözükmesini sağlıyor. Günlük tek başına bile kullanabileceğim bir ürün diyebilirim. Tabi ayrıca sorunlu olan bölgeye kapatıcı vb ürünler kullanarak, 
Ürün Spf 15 içermesi de oldukça iyi ayrıca güneş kremi kullanmaya gerek kalmıyor, Birde suya dayanıklı bir bb krem özellikle yaz ayları için tam bir kurtarıcı,  Ben özel bir günde fondötenimin altına makyaj  bazı olarak kullandım gerçekten cildimi fondötene çok iyi hazırladı  verdiği nemi çok başarılı karma cildimde yağlanma, parlama sivilcelenme yapmadı. ten rengimi de güzel eşitledi, bitişi de çok güzel.
bitince tekrar almayı düşünüyorum.Yağlı ciltliler için pek önermiyorum ama karma ve kuru ciltliler rahatlıkla kullanabilirler. 
Fiyatı 30 küsür ama indirim zamanlarında daha uygun fiyata alabilirsiniz. 
 Ürün hakkında ki deneyimlerim bu kadardı okudunuz için 
Teşekkür ederim :)
 Sizler bu kremi kullandınız mı, neler düşünüyorsunuz ? Lütfen yorumlarınızı yazın!
Bir sonraki postumda görüşmek üzere hoşçakalın :=)
Leyla !






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM