ARTNET PROFESSİONAL FAR KARIŞTIRMA FIRÇASI YORUMLARIM !!!




 SELAM MİLLET ! 


Bugün bloğumda son zamanlarda oldukça popüler olan uygun fiyatlı artnet far karıştırma fırçasına yer vermek istedim. Bu fırçayı oldukça merak ediyordum çünkü bazı arkadaşlar bu fırçayı  Mac 217 fırçasına muadil gösterince bende dayanamayıp kaptım bir tane,  bir fırçayı 100 küsüre almaktansa muadil olanı denemek daha mantıklı geldi açıkçası... Belki ilerleyen zamanlarda makyaj yapma da daha profesyonel olursam mac denerim. Neyse lafı fazla uzatmadan ArtNetin far fırçası hakkındaki yorumlarımı sizlerle paylaşayım.

 

Beyaz renkli ve sık yapılı bir fırça, kullanmadan önce yıkadım kılllar da dökülme olmadı, yıkayınca sert olan kıllar biraz yumuşadı. Bir şey fark ettim beyaz sabunla yıkayınca daha bir yumuşuyor. yaklaşık 4 kez falan yıkamışımdır  kıllarda biraz yayılma olduğunu fark ettim e o kadar da olur diyorum. Fırçanın performansı bence gayet başarılı katlanma bölgesine uyguladığım rengi  diğer renklerle çok güzel karıştırıyor bence ayrıca dağıtmayıda güzel yapıyor çok başrmadan uygulamak gerekiyor yoksa bütün farı alıp götürür mazallah :) Benim fırça hakkındaki düşüncelerim bu kadardı. 
Fiyatı 9,90 tl
Lakin cosmetica da bazen 5 liraya falan düşüyor yakalarsanız tadından yenmez :)
Sizler bu markanının fırçalarını  kullandınız mı, neler düşünüyorsunuz?  Ya da önerdiğiniz bir karıştırma fırçası varsa lütfen yorum yazın  ! 

Bir dahaki yazımda görüşmek üzere 
Hoşçakalın :=)
 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM