BIOPOINT ARGAN YAĞLI SAÇ MASKESİ YORUMLARIM !




HERKESE SELAM :)

Nasılsınız sevgili blog arkadaşlarım, umarım her şey yolundadır? Bugün bloğumda  çok beğendiğim bir saç ürününe yer vereceğim. Evet biliyorum en çok postum saç ürünlerinden oluşuyor ama napalım :))  Denemeye devammm !! bahsedeceğim ürün başlıktanda anlayacağınız üzere , Orovivo Argan Yağlı Güzellik Serisi Bıopoınt argan yağlı saç maskesi, Bu maske tüm saçlar tipine uygun herkes gönül rahatlığıyla kullanabilir. :) 

 



Ürünün 200 ml siyah renkli  kavonoz bir kutusu var. Oldukça bereketli gelir bu tarz ürünler bana, istediğim miktar da alıp kullanırım.



Bu maskenin içerisinde üç organik doğal yağ bulunuyor.
  1. Argan Yağı: E vitamini bakımından zengindir ve saçı güçlendirir. 
  2. Yer Bademi Yağı: Saça yumuşaklık verir ve dolgunluk katar.
3. Keten Tohumu Yağı: Kütikülleri yumuşatı ve pürüzsüzleştirir. 
İçeriğinde ki güneş filtreleri saç rengini korur. 



 Kabul etmeliyim ki ürünün rengini görünce bal çanağı geldi aklıma:)  Kokusundan bahsetmesem büyük haksızlık olur bence. Hoş amber ve vanilyalı kokusu ile oryantal parfümlerin dünyasına alıp götürüyor resmen :) maskenin etkileri ise tartışılmaz, maskeyi şampuan sonrasında ıslak saçlara uygulayıp 5 dk gibi bir süre saçlarda bekletip duruluyoruz. 
bu maskeyi kullandığımdan bu yana saçlarım kendine geldi resmen öncelikle saçlarım ipek gibi yumuşacık oldu saçlarıma doğal dalgalar verdi, ayrıca saçlarım daha da bir gürleşti diyebilirim. Ama dökülme falan durmadı ki öyle bir vaadi yok zaten.
Çok uygun fiyatlı bir maske değil ama kesinlikle kuruşu kuruşuna hak ediyor parasını en yakın zamanda bu serinin şampuan vs. ürünlerini kullanacağım. 
Bu markanın ürünleri Watsons mağazalarında satılıyor.
 Fiyatı 
39,90 
Maske hakkında ki görüşlerimin sonuna gelmiş bulunuyoruz. 
Sizler bu markanın ürünlerini kullandınız mı neler düşünüyorsunuz? Lütfen paylaşın benimle :) ayrıca yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim
 Esen kalın :) 










Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM