'' BODY NATUR '' Papatya Özlü Tüy Sarartıcı Krem deneyimlerim !





Merhabalar !!

Bugün sizlere her bayanın şikayeti olduğu bir konudan yani '' tüylerden'' kısa yoldan  ağrısız -sızısız nasıl kurutulusunuz ondan bahsetmek istiyorum. Muhtemelen bu yöntemi kullanan bir çok bayan vardır.  Hatta ne bileyim lazer, ağda, ip, vb yöntemler deneyenler falan da olabilir ama benim gibi bu acılara dayanamayan yada maddi hükmü olmayan  hanımler için ise Body Natur markasının papatya özlü tüy sarartıcı kremi deneyimlerimlerimden bahsetmek isterim.  Kutu üzerinde Made in Spain diye geçiyor ayrıca bu markayı Gratis mağazalarında kolaylıkla bulabilirsiniz.
İçerik olarak içimi rahatlatan özelliklere sahip:  Mesela paraben ve Bht içermiyor ayrıca alerjik ciltler için dermotolojik testlerden geçmiş bir ürün .


Kutu içerisinden 50 ml lik  biri sarı biri beyaz olmak üzere 2 tane tüp, ürünleri eşit miktarda karıştırmayı kolaylaştıran plastik bir hazırlama kabı ve bir spatula çıkıyor.

Krem şeklinde ki ürünleri eşit miktarda plastik kabın içerisine alıyoruz özellikle sarı olanın kokusu bitkisel içerikli olup, çok güzel kokuyor,  Sarı tüpteki sarartıcı özelliği veren krem Beyaz tüpteki  ise ürünü activatör yani ürünü etkin duruma getiren krem bu krem de biraz oksidan kokusu alabiloyorsunuz ama o kadar keskin değil.






 Ben öncelikle yüzümde denedim çünkü yüzümde almadığım özellikle yanak kısmında ufak ufak yüzün rengini koyulaştıran tüylerim mevcut , eğer alerjik bir cilde sahipseniz öncelikle bu ürünü kolunuzda denemenizi tavsiye ederim. Ürünü karıştırıp yüzüme uyguladım özellikle göz çevresi ve dudak çevresine dikkat etmeniz gerekiyor o bölgelere değdirmemenizi tavsiye ederim. 
Ciltte kalma süresi standart 15 dk olamalıdır. Ama yakmayan bir ürün oladuğundan tüy diplerini kontrol edip sararıp sararmadığını kontrol edip o şekilde ürünü temizledim. Bence oldukça etkili bir krem çünkü yüzümü yıkayınca yüzümün rengi o kadar açıldı ki cildim aydınlandı resmen küçük küçük tüyler sararmıştı hep... Bundan sonra bu ürünü kullanmaya devam edeceğimi söyleyebilirim... 
Ürünü Gratis mağazalarında 12- 13 lira gibi bir fiyata alabilirsiniz. 
Umarım sizin için faydalı bir yazı olmuştur.
Siz bu ürünü kullandınız mı ?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM